У Рожищі згоріла частина ринку: деталі. ВІДЕО

1
2
У Рожищі згоріла частина ринку: деталі. ВІДЕО
Замість рядів з продуктами - руїни. Частину ринку у місті Рожище зруйнувала пожежа.

Вогонь спалахнув ввечері 29 липня. Згоріли вщент торгові контейнери восьми підприємців. Вони торгували м'ясними виробами, кормами для тварин та молочною продукцією. Люди в розпачі виносять залишки продукції. Про це йдеться у сюжеті «12 каналу».

Пані Олена разом з чоловіком торгують на ринку уже більше десяти років. Кажуть, якраз на днях мали завозити в контейнер нову техніку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ринок у Рожищі після пожежі. ФОТО

«Все згоріло, камера згоріла, камера нова і холодильники три згоріло» - розповіла Олена Іщук, власниця згорілого контейнера.

«Так дивився як люди реагують: от сусід сусіду - стоять як перелякані не знають, що робити. Якщо сім'я прибігла, то вона окремо щось робить. А якщо жінка одна лишилась, а чоловік на заробітках. То вона просто плаче» - додав її чоловік Володимир.
На виклик приїхали дві команди надзвичайників. Однак очевидці запевняють, що ті до гасіння довго не бралися. Пожежники ж пояснюють, що проблема була через відсутність доступу до гідранта. Пожежний кран був оточений автомобілями. Тому, довелось шукати інше джерело води.

«Оскільки наш автомобіль вивозить невелику кількість води то, орієнтовно три тони. То її вистачає на гасіння, одним словом, на п'ять хвилин. На момент прибуття другого автомобіля постала потреба у влаштуванні безперебійного водопостачання до місця пожежі» - повідомив начальник Рожищенського відділу ДСНС Андрій Морозович.

Місцевим надзвичайникам на допомогу приїхали бригади із довколишніх частин. Зокрема з Луцька, Ківерців та сіл Переспа і Доросині. На ліквідацію вогню подали сім стволів. Така кількість дала змогу врятувати від пожежі сусідні контейнери, приміщення магазину і житловий будинок, які були поруч.

Ліквідували пожежу за дві години. Вогонь знищив майже 300 квадратних метрів покрівлі торгових приміщень.

Наразі експертна група розглядає декілька версій щодо причини займання: удар блискавки та несправна електропроводка, однак не виключають і можливість підпалу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У пожежників як показові навчання, все класно, як реальна пожежа, зразу яйця мішають.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні