Волинський волонтер передав позашляховик для військових. ВІДЕО

1
-6
Волинський волонтер передав позашляховик для військових. ВІДЕО
Його називають «Дєд Волинь». 66-річний Сергій Добродомов з села Підгайці Луцького району з 2014 року мало не щотижня возить допомогу на схід України.

Неодноразово передавав автівки та запчастини. Цього разу чоловіку вдалось за тиждень назбирати гроші на позашляховик «Нісан», - йдеться у сюжеті «12 каналу».

Долучились селяни та підприємці. На автівку знадобилось чотири тисячі доларів. Окремо довелося оплатити її ремонт.

«Автомобілі не замовляють, вони завжди потрібні. Ті автомобілі, які ми возили 14-15 рік, вже повиходили з ладу і ми їх привозим назад. Я буду везти знов якийсь автомобіль на ремонт, так що автомобілі завжди потрібні», - розповів волонтер Сергій Добродомов.

Чоловік каже, наразі зібрати допомогу для військових складно, адже люди втомились від війни. Однак небайдужі односельчани все ж долучаються.

«Чоловік мій - капелан. Неодноразово відбував і також з паном Сергієм в цих волонтерських поїздках. Вже є великий досвід, знаємо, що потрібно везти солдатам конкретно, в які бойові міста. Він займається запчастинами. Отець Іван, наше село, зокрема, ми більше беремо на себе продукти, одяг, засоби гігієни», - розповіла мешканка Підгайців Галина Гуреєва.

Перед відправкою на схід позашляховик освятили. Він дістанеться бійцям 28-ої бригади, яка наразі базується на Донеччині.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підніміть "славне минуле" Добродомова... А саме, 90-ті роки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні