У Володимирі люди на візках грали в «Боччу». ФОТО

0
3
У Володимирі люди на візках грали в «Боччу». ФОТО
В рамках святкувань Дня Володимира-Волинського на центральній площі міста 29-го липня провели змагання з гри “Бочча” для людей з обмеженими можливостями.

У місті навіть започаткували “Кубок Володимира” з цієї гри, пише БУГ.

Змагання спеціально орієнтовані на осіб з ураженням опорно-рухового апарату.

Для участі в змаганнях до міста приїхали учасники з різних міст Волині та Львівщини. Змагання проводили як в індивідуальному заліку, так і в командному.



Довідково:

Бочча (Боччє) – гра з набором м’ячів різних кольорів. Входить до переліку паралімпійських видів спорту для інвалідів. Походить з Італії.

Гравці намагаються максимально наблизити м’ячі свого кольору до білого м’яча, який називають Джеком. Гра відбувається на рівному майданчику розміром 2,5 на 6 метрів з комплектом з шести червоних і шести синіх м’ячів, одного білого м’яча. Параметри м’ячів в Боччу строго регламентовані: вага 275 грам і окружність 270 міліметрів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні