Волинянка «автостопом» проїхала кілька країн

1
-2
Волинянка «автостопом» проїхала кілька країн
Тетяна Сиротюк із села Бірки Любомльського району разом із подругою побували у Білорусі, Грузії, Молодові, Румунії, об’їхала пів-України і все «автостопом», пише «Кордон».

Дівчина розповіла про незвичне хобі. Подорожує з подругою Марічкою.

«Перші наші подорожі були територією України. Це виглядало так: ніч у поїзді — прогулянки упродовж дня тим чи іншим населеним пунктом — ніч у поїзді. З огляду на те, що студентський квиток давав право на 50-відсоткову знижку, такий формат був доволі зручним і не обтяжливим фінансово”, - роказує Тетяна.

Таким чином дівчата відвідали Чернівці, Львів, Київ, Тернопіль, Івано-Франківськ, інші міста.

Такі мандри мають чимало секретів.

«Наприклад, кожен, хто зважився на “автостоп”, насамперед, має знати, що зупиняти попутний транспорт треба підтятим вгору великим пальцем — це відомий усім автомобілістам світу жест означає, що мандрівник хоче їхати безкоштовно. Також хлопці докладно розповіли, що треба мати з собою у дорозі, як планувати маршрут, як шукати тимчасові помешкання через “КаучСерфінг” тощо», - зауважує мандрівниця.

“Першою країною, де ми побували “автостопом», була Білорусь. Хлопці розробили маршрут, вирахували кілометраж, подбали про “вписки” поїхали разом з нами. Упродовж чотириденної подорожі ми побували у Бресті, Мінську, Гомелі. Це, образно кажучи, було наше своєрідне бойове хрещення. Відтоді минуло вже майже два роки, але ці перші враження — незабутні”, - зазначає волинянка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дівчата грають у рулетку.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні