Танці, рок, ведучий на телебаченні: як відомий луцький тренер «зробив себе»

1
0
Танці, рок, ведучий на телебаченні: як відомий луцький тренер «зробив себе»
Відомий луцький спортсмен і заслужений тренер України тренер Олег Хом'як зізнався, як «зробив себе сам». На своїй сторінці у соцмережах спортсмен поділився фотографіями, які яскраво демонструють, чим він займався у різні роки.

«Займатися тим, чим хочеш. Що любиш. Про що зможеш розповідати годинами і не важливо на яку аудиторію! Мати амбіції і щодня обкладати їх цеглою дій. Прокидатись і не згадувати який сьогодні день, вихідний чи робочий, бо ти цінуєш і чекаєш кожен з них! Це про тебе?

З власної біографії: У 5 років я почав займатись в ансамблі народного танцю «Радість». Потім був ансамбль «Волинянка». 13 років життя це було невід‘ємною частиною мене. Репетиції, концерти, міжнародні фестивалі...

Потім пауерліфтинг. Він швидко перехопив пальму першості і тримає досі. Тренування, підготовка спортсменів до різних змагань, від рівня чемпіонату області, до чемпіонату світу. Певний час пристрастю була музика (вокаліст рок-гурту «Шквал»). Мав хороший досвід роботи на телебаченні, ТРК «Аверс»- ведучим новин. Зараз почав проводити семінари з мотивації, надзвичайно захопило», - розповів Олег.



З 2005 він працює тренером. І «це саме те, що приносить задоволення і життєву енергію».

«Проведення ранкових недільних тренувань дає усвідомлення того, що чимось корисний для людей. А дві донечки ніколи не дадуть зупинитись чи опустити руки, бо не маю на це права!», - каже тренер.



Головний секрет успіху, зауважує, любити те, що робиш.

«Завжди займався тим, що люблю. Пробував все, що хотів спробувати. Що відживало, те відпускав, адже без вогню до справи результату не буде. І не розділяв сфери свого життя на відсотки, бо кожну з них треба дожимати до 100%!!!» - стверджує спортсмен, у минулому танцівник, співак і навіть журналіст.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якийсь маленький.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні