--> У «Промені» відкриють найбільший більярдний клуб Волині* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У «Промені» відкриють найбільший більярдний клуб Волині*

0
1
У «Промені» відкриють найбільший більярдний клуб Волині*
У Промені відчинять найбільший цілодобовий більярдний зал Волині.

Ні для кого не секрет, що саме «George’s club» у Луцьку збирає усіх прихильників активного відпочинку. Більярд тут став не лише грою, а й ідеальним способом проведення вільного часу.

Саме тому, "Жорж" відкриває новий просторий зал для більярду, який стане найбільшим у місті Луцьку. Насолоджуватись грою можуть не лише професіонали, а й аматори.

14 столів, окремі VIP-кімнати з банкетними та ігровими столами, як завжди, притаманний для Жоржа, відмінний сервіс, офіціанти-хостес, широка карта страв та напоїв, постійні акції на більярд, боулінг та ресторан.

Вечірка з нагоди відкриття запланована на 24 серпня о 20:00. Вона відбудеться в рамках святкування 1-ї річниці відкриття розважального центру «Промінь». На вході у новий зал гостей пригощатимуть «гарячі» хостес-girls. Вони приготували дивовижні напої як для чоловіків, так і для чарівної половини людства.

Цікаво буде поспостерігати, як дівчата влаштують справжні Pj-ігри у більярді, а окремі «умільці» зможуть провести майстер клас і пофотографуватися з красунями. Звісно, не обійдеться без подарунків, найактивніші «більярдисти» отримають сертифікати від клубу та призи від партнерів вечору.

Аби створити повністю розслаблену атмосферу у більярдній і дати можливість сконцентруватися на грі, основна частина розважальної програми відбуватиметься у ресторані «George’s club». На сюрпризи можна розраховувати сповна, адже гостей веселитимуть ведучі з креативного дуету «Barak». Конкурси, флешмоби для «іменинника» (наг. - Промінь і George’s club святкують 1 рік), тости, фото, пісні і танці. Для гостей ексклюзивний музичний сет зіграє – Dj Pioneer, а за яскраву візуальну картинку відповідають спеціально запрошені львівські красуні - Pj show «Diamond sisters».

Відтепер 3-й поверх РЦ «Промінь» стає територією активних розваг як для дорослих так і дітей – найбільший БІЛЬЯРДНИЙ зал, боулінг і ресторан, а вже цієї осені, адміністрація клубу готує ще один сюрприз – КАРАОКЕ зал.

Це лише початок нових відкриттів від George’s Club.



Чекаємо 24 серпня о 20:00 в «George’s club», РЦ «Промінь» 3й поверх.
Тел. +38 (050) 490 77 14
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні