Під Луцьком водій буса на смерть збив пішохода

3
1
Під Луцьком водій буса на смерть збив пішохода
У селі Рованці Луцького району бус на смерть збив пішохода.

Смертельна аварія трапилася 26 липня близько 23 години, - повідомляє перс-служба Нацполіції в області.

На вулиці Об’їзна у Рованцях 19-річний житель Луцького району, керуючи «Volkswagen Transporter», збив пішохода.

21-річний лучанин переходив дорогу у невстановленому місці, а водій, ймовірно, не вибрав безпечної швидкості руху і збив його.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Інформація не вірна!якщо це інформація поліції,то вона не правдива!авто було фольксваген але не transporter а passat,на литовських номерах!водій перевищив швидкість, а коли збив людину втік!тільки згодом поки приїхала поліція повернувся з "татком",щоб той його відмазав!
Відповісти
Накинулись ЯК ЗАВЖДИ на водія!(( А чому піхоход був безпечний, чому згідно Правил не впевнився у безпечному переході?, чому знехтував банальною повагою до іншого учасника дорожнього руху???... Чому завжди пішоход думає, що правий? Звідки береться хамство по відношенню до тонннннн смерті!? Чому тупі голови не можуть затямити, що легше пропустити авто, ніж загальмувати машині!?( Чому пішоод не розуміє, що гальмування зношує колодки, йде перевитрата пального і усе це забруднює поввтря, яким самі дихають і отруюються!?(( Чому за тупу голову постраждалого, інші нармальні мають сидіти і гробити своє життя!?( Ви ж під потяг не кидаєтесь, адже інстинкти ще залишились!!!!!
Відповісти
Ти злий бо бідний. А бідний бо таке заслуговуєш. От такі як ти і лізуть під колеса. !(( Що ж, давай, закрий очі, всунь навушники, і вперед на танки! Світу такі покидьки непотрібні
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні