Сім'я загиблого волинянина пройде реабілітацію в Ізраїлі

0
1
Сім'я загиблого волинянина пройде реабілітацію в Ізраїлі
Родина загиблого розвідника Миколи Кравчука із Ковеля пройде реабілітацію в таборі для вдів і дітей бійців АТО в Ізраїлі.

Він організований ГО «Israeli Friends of Ukraine», - повідомила у Фейбсуці волонтерка Наталія Попова.

«Це родина розвідника Миколи Кравчука: дружина Вікторія Кравчук і 12-річний синочок Іллюша з Ковеля... Вікторія мріє помолитися за чоловіка біля Гробу Господнього в Єрусалимі... Дівчина плаче, що зла доля дала можливість відвідати Святі Місця лише після смерті коханого…» - йдеться у дописі.

«Сподіваємося, що хоч трохи справитися з горем цій сім'і допоможуть ізраїльські психологи, що працюють в таборі... Знаємо по досвіду точно, що організована психологічна реабілітація творить справжні дива... Отже, ковельська ГО «Велика ідея» з надією передає в надійні руки ізраїльським друзям прекрасну родину Кравчуків...» - йдеться в дописі волонтерки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні