У «Промені» відбувся поєдинок з боулінгу між працівниками*

0
-4
У «Промені» відбувся поєдинок з боулінгу між працівниками*
У РЦ «Промінь» відбувся поєдинок між працівниками розважального комплексу з боулінгу у «George's Club».

Вчора, 25 липня, команди поділились на працівників різних закладів та не лише показали свої вміння, а й гарно провели час в спілкуванні.

«Мені подобається, що ми проводимо активно час разом. Коли спілкуєшся з працівниками інших зон, то розумієш, що у вас є щось спільне, одна велика сім'я – Промінь. Це надзвичайно здружує і мотивує» – каже офіціантка дитячого кафе «Чорничне».

Переможцями турніру стала команда охоронців.

«Це було очевидним, адже наша охорона повинна бути найсильнішою та найпруткішою. Але відчуваючи сильну конкуренція, гра ставала ще завзятішою» – говорять хлопці з Multiplex.

Після гри працівники залишились у «George's Club», де їх розважав Dj та куштували смачні страви з ресторану закладу. Частина вирішила продовжити вечір за грою в більярд.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні