Знайшли гроші для ремонту класу у луцькій школі

0
6
Знайшли гроші для ремонту класу у луцькій школі
У міськраді обговорили, де знайти гроші на ремонт класної кімнати у луцькій школі №24, яку раніше використовував технологічний ліцей.

Це питання підняв депутат Микола Романюк на засіданні 44-ї сесії луцької міської ради.

За його словами, на ремонт закладу потрібно 100 тисяч гривень: 80 тисяч - на поточний ремонт, 20 тисяч - на меблі. До цього часу приміщення орендував технологічний ліцей, і тому класні кімнати залишились у невідремонтованому стані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучани незадоволені класом, який школа виділила для навчання дітей

Депутати попросили роз'яснень у начальниці управління освіти міськради Зиновії Лещенко, чому ситуацію досі не вирішили.

"Є проблеми, ми туди виїжджали, зустрічатись з батьками. Але була домовленість, що заклад підпадає під НЕФКО-3, яка передбачає ряд серйозних робіт", - відповіла вона.

"При всій повазі до вас. Ви знали ж, що є така проблема. Була бюджетна комісія. Питання цього ремонту - 100 тисяч гривень. Якщо б ви зініціювали, депутати не відмовили б, бо освіта та медицина - пріоритетні напрямки. А якщо депутат Романюк не підняв це питання в залі, то що було б?" - висловилась депутатка Юлія Вусенко.

Зиновія Лещенко запевнила, що це питання неодноразово піднімали.

Директорка департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова запевнила, що необхідну суму вдасться знайти, перерозподіливши бюджет.

Відтак, 60 тисяч гривень зняли із ремонту доріг. Ще по 20 тисяч додали Костянтин Петрочук та Вікторія Побережна із депутатських фондів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні