На Волині страйкують медики. ВІДЕО

2
5
На Волині страйкують медики. ВІДЕО
У Рожищенському районі страйкують медики. Медпрацівники амбулаторій і ФАПів зібралися біля районної ради із вимогою до депутатів виділити гроші на зарплатню.

Людям за червень заплатили 60% заробленого, авансу за липень не було, - йдеться у сюжеті «Суспільного. Волинь».

Майже 20 медиків із Переспівської і Доросинівської амбулаторій зібралися біля Рожищенської райради. Їхні вимоги – аби депутати знайшли кошти на заробітну плату працівникам ФАПів і амбулаторій.

«Живуть люди від авансу до зарплати. Бо на 3300-3500 гривень не дуже розкішно можна жити. І якщо навіть місяць не заплатили, то людям уже проблема. У кого діти навчаються, у кого хворіють», - каже Валентина Фінюк, фельдшер Переспівської амбулаторії.

На сесії Рожищенської райради проект про виділення коштів на зарплатню депутати розглянули і проголосували «за». Але виплата зарплати медпрацівникам - не клопіт районної ради, каже голова місцевої райради.

Державою вам не виплачено зарплат. Депутати районної ради відірвали кошти з місцевого бюджету. Ті кошти, які мали йти на школи і віддали вам, щоб виплатити зарплату. Всі ті гроші, які у нас були в районному бюджету – 350 тисяч нашкребли», - каже голова Рожищенської райради Андрій Музика.

Також під час сесії медики з’ясовували, чому фельдшерів переводять на півставки і скорочують посади санітарок.

На це депутати Микола Семенюк і Володимир Паламар відповіли, що це залежить не від них.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
починаєтьься дщохазяювались скоти
Відповісти
А музикант(Музика) хай скаже,а який же в нього клопіт.Сам зарплату отримує(не заробляє)дуже хорошу,ще й заступник і величенький апарат.То може відірвіть свої зади від крісел і допоможіть,щоб виділили належні їм кошти.А то понадуваєте щоки і робите вид,будьби то щось робите.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні