2-річний хлопчик потрапив під косарку

2
-1
2-річний хлопчик потрапив під косарку
2-річний хлопчик потрапив під батькову косарку.

Трагедія сталася в селі Петраківка Катеринопільського району на Черкащині, - повідомляє gazeta.ua.

Про нещасний випадок повідомила Ніна Студінська у Фейсбуці.

"Маленький хлопчик Саша Поцілуйко потрапив під мотоблок, який працював. Дитина зазнала страшних травм. Черкаські лікарі прибули до Катеринополю, де зробили все можливе, аби врятувати дитину. Низький їм уклін за це! Сьогодні дитину транспортували до Черкас, де й досі борються за її життя! Батьки почорніли від горя. Грошей потрібно дуже багато, тому закликаю, прошу вас всіх допомогти нещасній родині!" - йдеться в повідомленні.

Мати хлопчика пішла на роботу, діти були під наглядом батька. Після обіду вони полягали спати, а чоловік пішов на двір косити сорго. Як дитина опинилася під косаркою, чоловік не знає. За словами односельців, коли батько приніс дитину до лікарні, медсестра від побаченого знепритомніла.

"Дитину ледве врятували. Через велику крововтрату постійно вливали кров. Пошкоджені практично всі кінцівки. Одну ногу відрізало косаркою, висіла на шкірці. Довелося ампутувати. Кисть і другу ногу оперували, поскладали роздроблені кістки. На другій руці порізало тільки пальчики, то їх позшивали. Сухожилля ніби не постраждало. Батько голосив так, що це просто жах. Ліки, яких у Катеринополі не було, дістали, привезли зі Звенигородки. Мама всю ніч навколішки біля реанімації вистояла. Страшно уявити, скільки їм ще на лікування та реабілітацію доведеться викласти, - розповіла медпрацівник Катеринопільської райлікарні.

Правоохоронці перевіряли кров батька на вміст алкоголю, але нічого не виявили. Сім'ю називають благополучною, виховують ще двох старших дітей.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нехай малятко оправиться. дуже шкода родину.
Відповісти
Просто замурашило всю((( не дай Бог. Сили батькам, здоров'я малюку!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні