Для туристів у Луцьку створили мобільний додаток

1
-1
Для туристів у Луцьку створили мобільний додаток
Для туристів у Луцьку запустили мобільний додаток.

Він допоможе зробити перебування теристів в обласному центрі Волині комфортнішим. Про це повідомили в Управлінні туризму та промоції міста Луцька.

Аби перебування туристів у Луцьку було комфортнішим, а життя лучан цікавішим — працює туристичний мобільний додаток «Луцьк. Мобільний додаток нашого міста». Він функціонує на платформах Android та iOS.

«У ньому вся необхідна туристам, а часто і лучанам, інформація, доступна українською, англійською і польською мовами», - повідомили у прес-службі управління.

У додатку зібрали та структурували масу корисних даних про історію Луцька, його архітектуру, культуру, музеї, цікаві заходи, які відбуватимуться у місті.

А ще там є інтерактивна мапа міста, каталог закладів проживання (готелі, мотелі і хостели) і харчування (ресторани, кафе, бари, кондитерські і кав’ярні).

Додаток можна завантажити за посиланням.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну, взалі то, "запустили" його ще два роки тому. Але реклама йому дійсно потрібна
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні