Загиблі в АТО лучани отримають звання почесних громадян Луцька

1
-2
Загиблі в АТО лучани отримають звання почесних громадян Луцька
У міській раді планують посмертно нагородити учасників антитерористичної операції, які загинули під час бойових дій на Сході України.

Про це стало відомо 23 липня, на засіданні бюджетної комісії Луцької міськради.

За словами чиновників, відповідну ініціативу внесла громадська організація "Члени родин загиблих в АТО "Надія". Мета вручення нагород - відзначити героїзм та мужність лучан, які поклали свої життя на Сході України. Таке рішення приймають раз у рік.

Проект викликав обговорення у депутатів.

"В мене немає морального права не підтримати це рішення, бо я не воював, і я не маю права обирати, хто достойніший цього звання. Але список формувала громадська організація, не ветерани війни, які мали б вивчити обставини, за яких загинули воїни", - висловився депутат Луцької міськради Тарас Шляхтич.

"Це неоднозначне питання. Але знаєте, люди забувають в останні роки про те, що йде війна. Я думаю, що голосування за присвоєння цього звання буде не зайвим у цей час, аби ще раз нагадати людям про її існування", - підсумував депутат Богдан Богонос.

В результаті, всі депутати підтримали цю ініціативу. Відтак, проект рішення остаточно затверджуватимуть на черговій сесії міської ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вибори, всі думають як рейтинг собі забезпечити...Від ваших "пільг-нагород" жодної користі, реальної допомоги - не дочекаєшся, а якщо вона є - то тільки перед виборами...3,14дараси...ніхто вам більше не повірить
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні