Енергетики не знають, чому загорілась підстанція біля Старого ринку

5
2
Енергетики не знають, чому загорілась підстанція біля Старого ринку
У ПрАТ "Волиньобленерго" не знають, чому загорілась транформаторна підстанція поблизу Старого ринку, через що пів-Луцька лишилось без світла.

Нагадаємо, 19 липня загорілась трансформаторна підстанція у Луцьку біля Старого ринку. Через це пів-Луцька на тривалий час залишилось без світла.

Декілька бригад рятувальників гасили пожежу порошковими сумішами, аби не зашкодити обладнанню. Впорались за годину. Однак мешканці центральної частини міста весь вечір були без електроенергії. Не їздили тролейбуси та не працювали світлофори. Енергопостачання повністю відновили після півночі.

Минулого року на підстанції вже була пожежа. Тоді постраждала лінійна комірка. Цього разу історія повторилась. Щоправда, загорілось нове обладнання.

"Якщо минулого року ми, можливо, дещо спрощено віднеслись до цієї ситуації, рахуючи це якимось винятком, то вже в цьому році однозначно це не виняток. Друга подія - це вже дуже серйозно і ми намічаємо цілий ряд заходів", - зазначає директор з технічних питань ПрАТ «Волиньобленерго» Володимир Перчук.

Енергетики кажуть: минулого року причину пожежі так і не вдалось з'ясувати. Наразі також невідомо, чому трапилось цьогорічне загорання. Фахівці "Волиньобленерго" та Держенергонагляду обстежують підстанцію. Збитки від пожежі підраховують.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну, ЦУМ теж горів
Відповісти
Вона просто вже устала вiд свiдомих рож
Відповісти
ого,це вже щось новеньке,зазвичай в них завжди "цап відбувайло" завжди напоготові.
Відповісти
Там лише алкоголіки залишилися. Які фахівці?????
Відповісти
Те, що енергетики "не знають" воно і понятно. Це їм на руку. А, що говорять оперативні працівники та слідчі пожежників?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні