Німці подарували ковельчанам сучасний реанімобіль

0
-3
Німці подарували ковельчанам сучасний реанімобіль
Автопарк Ковельського міського територіально-технічного об'єднання поповнився сучасним реанімобілем, який має поліпшити якість та доступність медичної допомоги населенню міста та району.

Про це повідомляє сайт міськради.

Доставили спеціальну техніку представники Мальтійської служби допомоги міста Шверте, що в Німеччині. За час багаторічної співпраці це уже другий транспорт такого класу. Перший був подарований десять років тому.

Співпраця з Мальтійською Службою Допомоги міста Шверте триває уже впродовж 25 років. За цей час ковельські медики на запрошення партнерів неодноразово побували в Німеччині. П'ятеро лікарів пройшли стажування в клініці святої Марії у Шверте.

Зустрічали делегацію міський голова Олег Кіндер, головний лікар МТМО Олег Самчук та численний колектив закладу.

Олег Самчук розповів, що, окрім сучасного реанімобіля, персоналу незабаром слід чекати на ще один гуманітарний вантаж. Це 24 тонни матеріальних цінностей медичного призначення. Він показав перший, подарований автомобіль, підтверджуючи, що медики бережуть і цінують техніку.

Міський голова вручив відзнаки «За благодійність» представникам Мальтійської Служби Допомоги міста Шверте.

Їх керівник Вольфганг Бооз подякував за нагороди та запевнив, що співробітництво на цьому не завершиться. Він також подарував міському голові сувенір із зображенням символіки Служби.

Потому всі оглянули автомобіль.

«У комплектації таких автівок є сучасні апарати штучної вентиляції легень, пульсоксиметри для вимірювання насичення крові киснем, багатоканальні електрокардіографи та дефібрилятори, сучасні медичні ноші. Одним словом, усе необхідне для транспортування важкохворих на далекі відстані»,- наголосив головний лікар Олег Самчук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні