--> Луцькі тролейбуси курсують на транспортних маршрутах Кременчука* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі тролейбуси курсують на транспортних маршрутах Кременчука*

0
-2
 Луцькі тролейбуси курсують на транспортних маршрутах Кременчука*
Вісім нових тролейбусів, серед яких п'ять – вісімнадцятиметрових і три – дванадцятиметрових, вже працюють на транспортних маршрутах Кременчука.

Про це йдеться у сюжеті Новини Кременчука.

Нагадаємо, що луцький завод ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» виготовить 40 тролейбусів для автопарку міста Кременчук Полтавської області.

Решта транспорту буде готова до кінця літа 2018 року. Кошти на оновлення автопарку виділив Європейський банк реконструкції та розвитку.

Нові тролейбуси повністю відповідають європейським стандартам. Транспорт має спеціальний заїзд для візків, кондиціонери та автономний хід. Зауважимо, що на 90% комплектація тролейбусів українська, на 10% - європейська.

Тролейбуси обладнанні системами відеоспостереження, автоматичними показниками маршруту та озвучуванням зупинок. У транспорті є лічильники електроенергії, по яких тролейбусний парк може розраховуватись за спожиту електроенергію.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні