--> Хоч око виколи: вулиця на в’їзді у Луцьк потопає у темряві | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Хоч око виколи: вулиця на в’їзді у Луцьк потопає у темряві

0
-4
Хоч око виколи: вулиця на в’їзді у Луцьк потопає у темряві
Лучани скаржаться, що після 23 години вечора вулиця Володимирська у Луцьку не освітлюється.

Неосвітлені в'їздні вулиці міста дуже негативно позначаються на іміджі обласного центру, - пише лучанка під ніком Irenna Vohgnenna‎ у спільноті «Теревені про Луцьк».

«Негласний закон спрацьовує завжди - після 23.00 повністю відключають і без того ледь тьмяні ліхтарі. Маршрутки ходять вкрай погано, а тому люди повертаються додому з роботи увішані кишеньковими ліхтарями та балончиками проти собак, яких випускають без намордника «добрі» господарі», - йдеться у дописі.

У коментарі виданню «Волинь 24» майстер КП «Луцьке електротехнічне підприємство-Луцьксвітло» Богдан Грабовський повідомив, що скарг на відключення вуличного освітлення на Володимирській до них не надходило. Однак про причину нічної темряви здогадується і обіцяє до кінця дня вирішити проблему.

«На одній з підстанцій працівники «Волиньобренерго» проводили ремонтні роботи. А одна з наших ТП знаходиться на їхній підстанції. Можливо, при виконанні робіт, переплутали пускові. Наші хлопці поїдуть сьогодні, переключать і проблем не буде», - повідомив Богдан Грабовський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні