У Луцьку влупились «беха» і мопед, постраждав 15-річний хлопець

4
-2
У Луцьку влупились «беха» і мопед, постраждав 15-річний хлопець
У Луцьку врізались БМВ та мопед. В аварії постраждав неповнолітній водій мопеду.

Аварія трапилась у середу, 18 липня, на проспекті Відродження, - повідомляє прес-служба поліції Волині.

За кермом БМВ перебував 35-річний лучанин. Водій не надав перевагу у русі та зіткнувся із мопедом «Yamaha», під керуванням 15-річного жителя Ківерцівського району.

Внаслідок аварії неповнолітній водій мопеду отримав тілесні ушкодження, не госпіталізовувався.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Фото ілюстративне
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
90 процентів водіїв купили посвідчення. Потрібна 100 процентна перездача правил д.р. Водіїв на дорогах майже не лишилось, одні барани.
Відповісти
Чому ж ти ТАК ненавидиш людей, які заробили більше ніж ти? Може закатай рукава і щось роби!?? А то просижуєш і судиш тільки!(
Відповісти
Ненавиджу я владу, чиновників. До людей ненависті у мене немає. Але що робити з подонками які не цінують чуже життя? Що я зробив і роблю не вам судити. Зробив я у цьому житті можливо більше ніж ви. І останнє, звертатись до незнайомої людини на ти демонстрація невихованості.
Відповісти
Виховання не виражається Виканням чи Тиканням. У цивілізованому світі такого немає.
... Повага і православ‘я речі несумісні. Нам з кров‘ю нав‘язали цю віру, а попи та влада її яро підтримують. І, зважаючи що народ наш дикий, ненависний, заздрісний, ледащий, і тп. синоніми((, то усе, що пов‘язане з тією ж владою і попами- перше і найгірше ЗЛО! Я теж, як і більшість адекватних, ненавиджу усю цю шайку- шушеру! І при першій же нагоді помножив би їх на нуль! Шкода, що особи, які піддались владному зомбуванню, формалінового покоління і його діти, продовжують ненавидіти усе, що не заробили вони. Не заробили по своїй ліні! Вони субсидіанти, вони брехуни, ледацюги,.., за те замість щоб робити, судять інших і рахують кошти чужої праці.((
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні