--> «Ходи і бійся, падло»: волинянці погрожують після коментаря у соцмережі про бродячих собак | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Ходи і бійся, падло»: волинянці погрожують після коментаря у соцмережі про бродячих собак

5
9
«Ходи і бійся, падло»: волинянці погрожують після коментаря у соцмережі про бродячих собак
Жительці Нововолинська погрожують після написання коментаря у Фейсбуці про потребу вирішити проблему безпритульних псів, які нападають на людей.

Про це пише БУГ.

Нагадаємо, 10-го липня в центрі Нововолинська біля Алеї Героїв на жінку зненацька накинулася собака та роздерла ногу. ЇЇ забрали до лікарні. А 16-го липня пес покусав до крові бабусю.

Мешканка Нововолинська Анна-Владіміра Лангмайерова у мережі Фейсбук запропонувала громадянам зібратися біля міської ради і разом пошукати шляхів вирішення проблеми. Згодом, вона почала отримувати погрози.




Як зазначає видання, згідно чинного законодавства перебування безпритульних тварин на вулицях є неприпустимим – вони підлягають обов’язковому відлову, поміщенню на карантинні майданчики, ветеринарному огляду тощо. Якщо це загублена домашня тварина, то її повертають господареві або шукають для неї нового власника.

Проте більшість собак з вулиці – несоціалізовані, безпородні особини, що практично не мають перспектив бути влаштованими, – мають підлягати евтаназії.

18-го липня ініціативна група, у яку ввійшли активісти, депутати, втомлені постійними інцидентами з нападами псів мешканці, прийшли до Нововолинської міської ради.

Люди вкотре звернулися до влади, адже проблема безпритульних собак у місті досі не вирішена.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На шаурму для соціально незахищених, щоб гроші не видавати. Кінчаться собаки, пустим незахищених на шаурму. Харчовий ланцюг однако.
Відповісти
Так, вбивати собак це дуже по європейськи. Україна - це Європа?
Відповісти
Значит тонны убитых кур, свиней, коров, овец - для Вас это нормально, ибо лоди делают из них дерьмо. А уничтожить явную угрозу - недостойное занятие? Жалеете бродячих псов - займитесь ими. Заберите к себе домой, кормите, обслуживайте; а не пишите глупости про какие то там Европы
Відповісти
В последнее время люди слишком много на себя берут. Явными угрозами должны знаниматься специальные службы. Пусть власти Нововолынска заплатят "Ласке" и те отловят собак. Методы догхантеров преступны, за их использование предусмотрена ответственность, криминальная в том числе.
Відповісти
Все настільки відносно - хтось придумав, що собака - друг. І мільйони людей засліпило. Насамперед собака - тварина і ХИЖАК, тому потрібно бути уважним і готовим до дій
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні