--> На переході у Луцьку іномарка збила двох жінок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На переході у Луцьку іномарка збила двох жінок

12
-5
На переході у Луцьку іномарка збила двох жінок
У Луцьку на пішохідному переході іномарка збила двох жінок.

Інцидент трапився 17 липня увечері, - повідомляє прес-служба Нацполіції в області.

На переході по проспекту Відродження під колеса легковика «Rover 400» потрапили дві лучанки, 54 та 58 років. Обох жінок госпіталізували.

Керував легковиком 33-річний лучанин.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вони наглі та НЕБЕЗСМЕРТНІ!!!!!!
Відповісти
Старі Жаби самі наглі, переходять там де тільки їм треба..
Відповісти
Збиття на переході треба кваліфікувати як спробу вбивства, і відповідну відповідальність.
Відповісти
Читай Правила! Там чітко прописано, що пішохід ЗОБОВЯЗАНИЙ перед тим, як ступити на дорогу, упевнитись в безпеці!!! І друге- луцькі дороги стали суцільним переходом!!! Перехід як мінімум має бути друг від друга з пів кілометра!
Відповісти
Перехід був безпечним, коли на нього ставала - збили їх посередині переходу, чи жінки поважного віку мали ним бігти наввипередки? Правила є для всіх - перед переходом водій зобов'язаний пригальмувати.
Відповісти
Сам придумав про відстань між переходами.Читай державні будівельні норми щодо розміщення пшоходних переходів у житлових районах,неук.
Відповісти
З «поняттями» як у тебе, і «нормами» теж, завтра по дорозі не авто будуть возити тих самих пішоходів, а пішоходи толпами будуть ходити! Тільки от чому водії повинні платити і за дороги, розмітку, світлофори,..??, а не самі прямоходячі?

Ти коли заробиш на своє авто, тоді зрозумієш, що дорога штрих ЦИВІЛІЗАЦІЇ, а не місце звиздіння по телефону і неповаги до тонн смерті!
Відповісти
Бідні водії прямо роззорилися на дороги і розмітку. І якщо це так то де ж ті дороги, де твоя розміткв розумнику. Якщо в тебе є авто, купив права, вивчи будь ласка правила д.р. якщо хватить інтелекту. Ти не зрозумів? Скажу простіше, якщо вистачить твого розуму не тільки картинки роздивлятись у ПДР, а й текст вивчити. Удачі!!!
Відповісти
відірвати голову отому "керувнику", всеодно нею не користується.І не треба "ля-ля", в европі людина тільки ступила на перехід,і машини зупинилися,а не так як в нас,людина посеред переходу,а авто**дон давить на газ і щей сигналить!
Відповісти
І де це ти в європі побачив таке,що тільки людина стала і всі загальмували?пішохід там дивиться в обидві сторони,чи немає авто,потім підіймає руку(це значить,що він хоче перейти,а не просто стоїть біля пішохідного)І тоді авто дійсно зупиняються.а в деяких європейських країнах по ПДР пішохід повинен пропустити авто і переконатися,що він не заважає руху авто.п.с.а взагалі поважайте один-одного(водії і пішоходи)І буде менше дтп.
Відповісти
Видно що писака ніколи не був за кордоном, але має бурну фантазію. Можливо трохи хворобливу.
Відповісти
ти часом не з "кндр" плутаєш?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні