--> «Люди, не несіть непотріб», - Олена Кравчук про «Соціальні контейнери» у Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Люди, не несіть непотріб», - Олена Кравчук про «Соціальні контейнери» у Луцьку

3
3
«Люди, не несіть непотріб», - Олена Кравчук про «Соціальні контейнери» у Луцьку
Малозабезпечені та багатодітні родини, внутрішньо переміщені особи, пенсіонери, як і усі інші, хочуть одягатися гарно і стильно. Але часто лучани діляться відверто непотребом, віддаючи волонтерам старі зношені речі.

Про це написала у Фейсбуці координаторка проекту «Соціальні контейнери» у Луцьку Олена Кравчук.

«Часом люди привозять одяг мішками і складають його навіть поруч з контейнером. А коли починаємо фасувати цей одяг, то бачимо, що половина – непридатні речі для вжитку. Або брудні речі, або дуже застарілі, або надто зношені», - зізнається вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку люди зможуть безплатно отримати одяг

Однак люди, які приходять за одягом, не беруть усе підряд. Вони теж хочуть одягатися гарно, стильно, просто не мають для цього можливості.

«Отож, просимо приносити той одяг, який би люди носили із задоволенням самі. Його потрібно перед здачею випрати. Те саме стосується іграшок. Не потрібно віддавати вже пошкоджені та понищені речі», - просить Олена Кравчук.

Жінка нагадує, що всі, хто має потребу в одязі, можуть приходити у приміщення на вулиці Лесі Українки, 35, де розташований луцький ЦНАП, у понеділок, середу та четвер з 17.00 до 18.00 год. і вибрати все необхідне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
люди !!!!!!!!! несіть одяг від версаче, дольче габана, армані і т.д. з фірмовими етикетками в упаковці. свої розміри і розміри моїх родичів я напишу на контейнерах
Відповісти
Комент офігенний
Відповісти
Коли хочеться гарно, стильно і на халяву 0 то вже вибачте! На роботу, в Польщу на трускавки - і вдягайтесь - як хочете!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні