За скільки можна переночувати в Світязі

0
-8
За скільки можна переночувати в Світязі
Туристи - основне джерело доходів мешканців Шацького району та приїжджих підприємців. Хто ставить атракціони на пляжі, хто продає пончики, а хто - здає житло в оренду.

12 канал дізнався за скільки можна орендувати житло в Світязі.

Кімнати є на будь-який смак. Від маленьких вагончиків, місце в яких може коштувати 100 гривень, до номерів-люкс, ніч в яких обходиться у кілька тисяч. Місцеві кажуть, заробіток непростий.

"Залежить від погоди, бо це бізнес тимчасовий, має певні проміжки часу. Готуються довго люди, а сам бізнес триває недовгий час. Поки сонце, поки тепло, поки вода дозволяє купатися", - каже власниця гостьових будиночків Зоя Сава.

У селі Світязь за 150 гривень з людини пропонують кімнату з ліжком, тумбочкою, холодильником, спільний туалет і душ. Надворі - парковка та дитячий майданчик. Таке житло можна знайти за кілька сотень метрів від пляжу.

Дорожче помешкання в урочищі Гряда. Стандартний тримісний номер тут коштує від 600 гривень. У ньому - два ліжка, холодильник, шафа і стіл. Душ і туалет всередині номеру. Більше доведеться викласти за сімейний люкс. Він має дві кімнати та літню терасу. Доба тут обійдеться в 1600 гривень. То ж - усе залежить від гаманця туриста.

До слова, розташування житла - одна з найбільших переваг для світязьких туристів. Однак, досі, одним із найважливіших критеріїв вибору залишається гаманець.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні