--> Назвали закуски, які категорично не підходять до алкоголю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Назвали закуски, які категорично не підходять до алкоголю

3
-4
Назвали закуски, які категорично не підходять до алкоголю
Назвали продукти, які не можна поєднувати з алкоголем.

Про це повідомляє ukrhealth.

Влітку спиртне часто вживається в компанії з смаженим м’ясом – з шашликом. Лікарі-гастроентерологи попереджають: в такому дуеті кожен з продуктів посилює і подовжує шкідливий вплив іншого на організм. М’ясо загострює ефект алкоголю, а той, у свою чергу, уповільнює перетравлення і без того важкого для травлення продукту.

З цієї причини алкоголь на пікніку слід закушувати не шашликом, а рибою або морепродуктами. Але краще всього в жарку літню погоду, яка і без того навантажує серцево-судинну систему, відмовитися від спиртного зовсім.

Також не потрібно поєднувати алкоголь і свіжі помідори. В томатах міститься багато органічних кислот, і їх з’єднання зі спиртним – це справжній удар по слизовій шлунка. Подібне поєднання може спровокувати симптоми отруєння, викликати розлад, здуття.

Любителям помідорів слід вибирати в якості закуски томатний соки або помідори, консервовані у власному соку, які вже зазнали ферментації.

Однак, незважаючи на прихильність до консервованих помідорів, медики радять не використовувати для закуски мариновані овочі. Мікс, який міститься в маринадах оцту і спиртного може стати сумішшю, яку організм просто не винесе. Особливо сильно при цьому можуть постраждати печінка і нирки.

Не підходить для закуски гостра їжа. Щедро присмачена перцем їжа не тільки погіршує стан сп’яніння, але і підсилює вплив напоїв на слизові оболонки. При цьому можна навіть отримати опік!

Абсолютно не доречні для закушування алкоголю і баштанні. При такому сумісництво організм почне в першу чергу перетравлювати продукт, що містить багато глюкози, – ту ж саму диню чи кавун. Розщеплення спирту таким чином сповільнюється, а, значить, і вплив токсичних продуктів його розпаду при цьому теж виявляється більш тривалим, ніж могло б бути.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно...краще не закусювати, а занюхувати!
Відповісти
ой ! і то не можна, і то не можна. то як для кого. розказую. ТІЛЬКИ НЕ ВДАВІТЬСЯ СЛИНОЮ !!!!!! кидаєш на дно кусочок смаженого бочка, тягнеш ШКАЛІКА З ХОЛОДИЛЬНИКА, закусюєш квасним вогерком або квашеною капустою, а потім шашличок з червоним винцем. поліруєш все пивасиком З ХОЛОДИЛЬНИКА . КААААЙФ !!!!!!!
Відповісти
тим медикам довіряти,особливо надивившись на наслідки лікування
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні