«Мабуть, це любов»: у Луцькому зоопарку живуть «молодята» рисі. ФОТО

0
13
«Мабуть, це любов»: у Луцькому зоопарку живуть «молодята» рисі. ФОТО
У Луцькому зоопарку до самця рисі привезли самку. Спершу "господар" клітки прийняв її насторожено. Проте, схоже, лід розстанув.

"У них, мабуть, таки любов. Боїмося наврочити – тож через плече спльовуємо-стукаємо по дереву. Однак – таки ділимося черговою гарною новиною", - пишуть на сторінці зоопарку у Фейсбуці.

Відповідно до договору утримання, наразі на рік прибула самочка рисі – донедавна мешканка Харківського зоопарку Марися. Тоді як у Луцьку вже тривалий час мешкає Урчик, який став "лучанином" по обміну з Черкаським зоопарком.

"Спочатку гостю господар сприйняв трохи насторожено. Але, на щастя, лід розтанув. Тож якщо бажаєте насолодитися товариством новоствореної пари – то гайда якнайшвидше до нас. До слова, «молодята» замешкали у вольєрі, який зоопарк, як і обіцялося, збудував за зароблені з продажу квитків кошти", - зазначають у зоопарку.

А тмкож додають: на майбутнє вже задумалися, де взяти гроші, аби викупити Марисю.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні