На Волині росіянин вбив чоловіка, бо ревнував до нього дружину

2
1
На Волині росіянин вбив чоловіка, бо ревнував до нього дружину
Росіянин вбив на Волині чоловіка через ревнощі, бо той чіплявся до його дружини на заробітках.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області, - повідомляє ІА Волинські новини.

13 вересня 2016 року уродженець Ставропольського краю Російської Федерації, знаходячись у квартирі, під час конфлікту з потерпілим, наніс йому удар кулаком в голову.

Чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму з гематомами та забоєм головного мозку, з розвитком набряку та набухання головного мозку. Він помер через шість днів.

Росіянин свою вину визнав частково, розповівши суду, що 13 вересня 2016 року проходив повз квартиру і побачив у вікні потерпілого. Він був на заробітках з його дружиною і, за її розповіддю, чіплявся до неї.

Вирішивши з'ясувати стосунки, він зайшов у квартиру. З його слів, у кухні, окрім потерпілого, перебувало ще двоє людей. Зокрема, у відповідь на його претензії потерпілий встав і стояв навпроти нього. В цей час він наніс йому удар кулаком в голову, який прийшовся в ділянку правого ока, внаслідок чого потерпілий впав. Далі він пішов з квартири.

Суд визнав його винним та покарав 8 роками позбавлення волі.
Теги: побиття, суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
може на зоні того "москалика замочать"
Відповісти
От мені взагалі не подобаються назви статей, де росіянин вбив, жінка утворила аварію, роми обдурили, ... давайте всіх просто позначати як порушників, не акцентуючі на статі та національності.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні