У Липлянах біля церкви відкрили дитмайданчик. ВІДЕО

3
1
У Липлянах біля церкви відкрили дитмайданчик. ВІДЕО
У селі Липляни, неподалік від Луцька, офіційно відкрили дитячий майданчик на території церкви.

Про це повідомляє "12 канал".

На престольне свято села, у день святих Петра і Павла, відбулось урочисте відкриття одного з найголовніших елементів цього парку - дитячого майданчику. Він - перший у селі.

"Ми пообіцяли місцевим мешканцям, що ми їм подаруємо таку цілу таку міні-реареаціну зону з дитячим майданчиком, алейками, зеленими насадженнями, щоб місцеві жителі, які поки що потерпають від тих очисних липлянських, щоб вони мали хоч якусь розраду і можливість погуляти зі своїми дітьми, якось відпочити", - розповів архимандрит Костянтин, намісник Жидичинського Свято-Миколаївського монастиря.

Сквером липлянці опікуються гуртом. Частину грошей на його облаштування виділяє Жидичинський монастир, влада, та небайдужі мешканці. А ще цьогоріч місцева громадська організація подала проект на конкурс місцевих ініціатив у облраду - і виграла його. Тож до кінця року Липляни отримають ще 90 тисяч на благоустрій зеленої території.



Також мешканці кажуть - попереду у сквері ще багато роботи. За отримані гроші закуплять саджанці та облаштують повноцінні алеї. Навіть спробують зробити маленький ставок. А ще до кінця року планують реалізувати одну із найзатратніших робіт - встелити доріжки бруківкою.

Детальніше - у сюжеті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а вони місцевими "пахощами" не потруяться?
Відповісти
Даааа. Прийдуть діти під церкву і будуть гратися,замість того, щоб молитися, а батькам відкрийте бар на території церкви. До чого ми прийшли?
Відповісти
Прийшли до того, що розчистили хащі, облагородили територію. Дітки зможуть прибігати і гратися щодня, не лише під час служби. Ви теж спробуйте зробити щось хороше для громади, і побачте світ і для вас стане добрішим. ) Критикувати завжди легше, ніж стати і зробити!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні