Лучанка по малюнку знайшла свою загублену кішку. ФОТО

0
4
Лучанка по малюнку знайшла свою загублену кішку. ФОТО
У Луцьку господиня знайшла свою загублену кішку через оригінальне оголошення.

Автор оголошення замість того, щоб розмістити інформацію з фотографією тварини, вирішив намалювати знайду від руки.

Увагу на креативне оголошення звернула лучанка Майя Голуб.

«На проспекті Грушевського у Луцьку висить оригінальне оголошення на стовпі:) Хтось знайшов сірого породистого кота. Навіть намалював кота)) Але ж могли хоча б фото в оголошення додати», - написала вона у Фейсбуці.

Оголошення про знайденого кота
Оголошення про знайденого кота

У четвер, 12 липня, автор оголошення у коментарі виданню «Волинь 24» розповів, що увечері 6 липня біля магазину «Кутовий» на проспекті Грушевського помітив біля дороги кота, який ходив навприсядки і був наляканий.

Підійшовши ближче, чоловік побачив, що це кішка-«британка». Він подумав, що такі коти по вулиці так просто не гуляють і вирішив забрати знайду додому, а вранці зайнятися пошуками господаря.

«Уранці вирішив не друкувати фото, а намалювати контуром кота, який схожий на цю породу, щоб мінімізувати випадки шахрайства. Адже ціна за такого красеня недешева. І мені міг би подзвонити будь-хто і сказати, що він хазяїн, бо на кішці навіть ошийника не було. А ще здалося, що намальоване оголошення вирізняється з-поміж надрукованих», - пояснив чоловік свій задум.

Паралельно він розмістив оголошення про знайдену кішку у Фейсбуці. Саме завдяки соцмережі на наступний день знайшлась господиня тваринки.

Як виявилося, вона постійно випускала свою кицю гуляти у двір. Але того дня тваринка втекла, бо злякалась собаки й не повернулась додому.
Знайдена кішка
Знайдена кішка

Знайдена кішка
Знайдена кішка

Знайдена кішка
Знайдена кішка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні