Волиняни на «бляхах» поїдуть на протест у Київ

13
3
 Волиняни на «бляхах» поїдуть на протест у Київ
Волиняни-власники авто на іноземній реєстрації, приєднаються до безстрокової акції у Києві.

Про це у Фейсбуці повідомив Іван Яценко.

"Авто Євро Сила - Луцьк оголошує мобілізацію для пікету Верховної Ради. Всі, хто прагне приєднатися, чекаємо в точці збору: Луцьк, Рівненська, 48. Виїзд на Київ о 23.00 - 10.07.18", - йдеться у повідомленні.

Про організацію протесту повідомили активісти "Авто Євро Сили" на своїх сторінках у соцмережах.

Вони планують пікетувати стіни Кабміну та Верховної Ради з 6 ранку 11 липня. Кажуть, вимагатимуть доступного розмитнення автівок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
там свої бляхи і залишать.
назад маршруткою
Відповісти
і хай відсмокчуть в кієвскіх бариг
Відповісти
на бензин до Києва є- КУПИ авто в салоні-сплати податки.КУСОК г...на.
Відповісти
Знову марш ЛГБТ?
Відповісти
Добре що акція безстрокова, хай там протестують декілька років, на дорогах буде спокійніше.
Відповісти
О дуже добре щасливої дороги і будьте в тому Києві чим подовше хоч дороги будуть вільніші і рівніші. " Нам дуже буде не хватати Вас"
Відповісти
Читаю коменти, і вчергове переконуюсь - хохли хохлами. Нафіга нам ж нам дешеві машини, правда. Нехай в мене око вилізе, лиш би в сусіда корова здохла. Плебеї.
Відповісти
з цих корчів за 500-1000 доларів, взагалі не мають жодного права їздити, техогляд проходили хз коли, гума - лиса..крім того, всі країни намагаються зменшити викиди в атмосферу, а тільки у нас можна їздити на "коптилках" євро-2/3... Хочеш дишати цією х...ю - на здоров'я, дихай сам, але - я не мушу цим дихати, бо ти хочеш їздити на дешевому корчі.
Відповісти
бл, то дихай 30-річними жигами і москвичами! Тобі зовсім засліпило? Ти їх не бачиш на дорогах??? Оті Волги 24ті, мази, газони з тракторними двигунами.. Цими ти не дихаєш, еколог сліпий?!
Відповісти
москаль та вогла в 10 раз чистіші дизельної євро-бехи, у котрої вирізаний каталік, половину соляри біжить в трубу і працює два циліндра. та і совка на дорогах вже мізер. сьогодні вранці, бензиновий пижик на литві, мало не затруїв всю вулицю чернишевсього, жере масла більше чим бензопила урал
Відповісти
Женя, ти сам себе грабуєш, тільки ти недалекий, тому важко зрозуміти. Україна тоне в субсидіях, льготах та інших соціально роздутих темах, а кожен власник драпака, якщо не безробітний, то на комунальній халяві з магнітиком на лічильнику, і тільки вимагають шари, кончені діти совка. Депутата, якого за пакет гречки вибрав напрягай щоб приймав необхідні закони, а не як останнє чмо хохлами обзиваєшся
Відповісти
Чому така істерика? Що покупляли ланоси і тепер жаба тисне!!! Ті авто, що їздять в режимі транзиту (5—10 днів) мусять проходити техогляд в польщі, бо інакше на митниці поляки таке авто конфіскують!!! Що ви всі мелите. Люди скористались прогалиною в законі, який прийняла наша доблесна ВР, тупих депутатів, що пишуть безтолкові закони, ми всі і вибирали!!!!
Відповісти
Кузьміч, який техогляд? Кожен другий литовський драпак злітає з реєстрації через пару місяців як сюди заїхав, польські корчі теж назад не повернуться, рішали малюють ліпу.
Засверлювати свої тєлєгі можеш твердолобим "євроводіям", щоб впарити черговий 4-колісний непотріб
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні