У Луцьку переселенка просить допомогти з ремонтом кімнати

22
1
У Луцьку переселенка просить допомогти з ремонтом кімнати
Переселенка Христина Гутник з Донецької області, яка нині проживає у Луцьку, просить допомогти їй з ремонтом помешкання.

Про це стало відомо під час зустрічі з першим заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Григорієм Недопадом 10 липня, - повідомляє «Перший».

Більше двох років жінка разом з двома дітьми проживає у кімнаті в гуртожитку автозовду на вулиці Дубнівській. Проте, стверджує вона, зробити ремонт у помешканні власноруч, їй не під силу.

«Знаю, що нам ніхто нічого не винен… Самостійно не можу зробити ремонт, тому прошу, аби нам допомогли. Щомісяця ми підписуємо договір із автозаводом на проживання в гуртожитку. Директор пояснив, що у випадку, якщо нас попросять покинути гуртожиток, то я муситиму це зробити», – розповідає Христина.

Жінка додала, що вона зверталася до керівництва автозаводу, але їй сказали, що вона сама має робити ремонт. Христина шукала інші варіанти житла, але ціни «зашкалюють» так, що у неї немає можливості переселитися.

Переселенка зазначила, що в кінці червня вона вже зверталася до секретаря міської ради Григорія Пустовіта, тому сьогодні вона хоче дізнатися, чи щось вирішилось.

Григорій Недопад пояснив, якщо будівля не є комунальним майном, то держава не має можливості з міського бюджету виділити кошти на ремонт у кімнаті.

«Ми звернемося до автозаводу та ЖКГ по облаштуванню ремонтних робіт у вашій кімнаті, думаю, питання зрушиться з місця», – сказав Григорій Недопад.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Здорово жінка, що не може заробити грошей на ремонт? Дітей в садік, а сама на роботу. А не ниє, що їй грошей не хватає. Йди в банк і бери кредит або позичай. Так всі роблять, кому грошей не хватає. Таких як вона, на волині кожен третій.
Житло їм дай, так ще і з ремонтом.
Відповісти
Привикли на утриманні жити. Треба працювати та себе забезпечувати.
Відповісти
так ремонт зроблять,а потім ,бац і виселили.
Відповісти

робити ніде не хоче,а привикла на всьому готовому вже пару років жити,а наша влада хай допомагає таким лежням(((
Відповісти
хай живе без ремонту,зараз люди десятиліттями так живуть,а хоче ремонт хай заробляє!В місто повно інших проблем,а не ремонти переселенцям робити....
Відповісти
а звідки вона???може пора вертатися додому,а не тягнути з когось якісь гроші,мені нічого не винні,але хай ремонт зроблять)))то повний аут-наглість друге щастя.
Відповісти
Вертатись додому на окуповану територію? Жінка зробила свій вибір на користь України, а хтось тут пише, щоб вона поверталась додому. Я в шоці. Ось завдяки таким людям війна буде ще довго. Бо кричать, що Донбас та Крим це Україна, а самі бачать тільки території, а на людей їм начхати.
Відповісти
жінка зробила вибір на користь міста де не погано прилаштувалася,і планує вижати тут по максимуму,приїхала і живи собі тихенько,заробляй,а не бігай-дайте!я би зрозумів,що на їжу не вистачає,а тут ремонту гарного хочеться.
Відповісти
Нікому на людей не начхати. Було б начхати, ніхто б на початку війни їх житло безкоштовно не давав, одяг, продукти... Люди останнє їм віддавали, через те вони і поперлись на захід. Але, вже війна триває 4 роки, 2 з яких вона живе в даній кімнаті. Вона отримує допомогу для переселенців, + на 2 дітей, а ще зарплата, якщо не ледацюга. То що, не можна купити краски, шпакльовки і зробити елементарний ремонт для себе.
В мене один висновок: лінь щось робити.
Вже колись показували фото кімнат переселенців, які жаліються на житло, а насправді там віника напевно рік не бачили.
То давайте робити правильні висновки, і допомагати тим, хто дійсно цього потребує.
Відповісти
Люди подумайте, що завтра війна може виселити вас з домівок. З тих домівок, що важкою працею будувалися, брали кредит щоб його облаштувати. Чому так жорстоко оцінюєте чуже життя. В чужому місті ще й з двома дітьми. Уявіть себе на її місці, немає співчуття то краще не судіть.
Відповісти
то може хай йде заробляє на ремонт,не все зразу а за пару місяців щось собі зробить в кімнаті,побілити і покрасити багато грошей не треба,а не розводити тут цирк.Другі переселенці якось виживають,чи їм ремонту не треба???
Відповісти
А де її переселенець, батько її двох дітей?
Відповісти
От я дивуюсь,невже ремонт такий важливий аби бігати по всіх інстанціях і щось вибивати,хоча надурняк і оцет солодкий..
Відповісти
то вже треба всім матерям з дітьми ремонт допомогти зробити,ця чим особлива???зараз важко всім живеться,не тільки переселенцям,дехто про ремонт і не думає!
Відповісти
на заводі зарплат не платять,а переселенцям ремонт будуть робити,її хто туди посилав,бачила на що йшла.
Відповісти
а на сході такий менталітет,прийде влада і все для них зробить
Відповісти
Знову почалось на Сході, на Заході. Ми - єдина Україна! Не треба ділити людей!
Відповісти
Ну чого ви на тітку напосілися? Хоче жіночка нормальних умов проживання. Абсолютно здорове бажання. В їі рідну хату прийшла війна, у виникненні якої наша влада зіграла не останню скрипку завдяки свому сопліжуйству та сцикливості. Ну може не вміє тітка возити папіроси на польщу чи рити бурштин, стидається знайти роботу не за спеціальністю - покажіть і навчить, як має бути. Вона ж хоче бути в Україні. То зробіть їі українкою!
Відповісти
Робити впадло. Штунди помагають поки-що, але вже зрозуміли що хитро зроблена. Своїми руками ремонт робити не хоче. Сама срач і розвела. Давайте скинемось і зробимо ремонт ми ж повинні допомагати. Давайте їм житло безкоштовно, вони потім гараж з машиною на халяву захочуть.
Відповісти
щось часто та переселенка в новинах з"являється,бачу любить увагу до себе,а що всі скинуться і поможуть,хитра ліса.
Відповісти
ходила до нас в церкву,поки люди несли що могли,то добре було,перестали помагати,то її й слід простиг!Нещира і корислива!
Відповісти
А чоловік її де? Вбиває наших хлопців на Сході? Вдовам загиблих військовослужбовців потрібно допомагати, а не цій відгодованій східнячці. Звикли випрошувати, на чужому горбу сидіти. Арбайтен, мадам!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні