У Дрогобичі 13-річна дівчинка, захищаючись, вбила батька

1
-2
У Дрогобичі 13-річна дівчинка, захищаючись, вбила батька
В Дрогобичі 13-річна дівчинка, захищаючись, заподіяла батькові смертельне поранення.

Як попередньо встановили поліцейські, подія сталася під час конфлікту, що виник між чоловіком та його донькою, - повідомляє Львівський портал.

У одному з помешкань багатоквартирного будинку на вулиці Михайла Грушевського виявили тіло чоловіка без ознак життя.

«На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Попередньо встановлено, що між 35-річним жителем райцентру та його 13-річною донькою виник побутовий конфлікт. Батько, який знаходився у стані алкогольного сп’яніння, почав погрожувати дівчинці. Захищаючись, вона заподіла чоловікові проникаюче ножове поранення в шию, що і призвело до смерті. Тіло померлого скероване на судово-медичну експертизу. Зі школяркою зараз працюють психологи», – повідомив начальник Дрогобицького відділу поліції полковник поліції Андрій Білас.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
цікаву статтю "шиють" дівчині,а чому саме "умисне вбивство",а може це було вбивство в стані "афекту"? Чому не написали в якому стані була дівчина,адже вона захищалася,може він згвалтувати її хотів?
То що вже виходить ,захищатися від пяного неадеквата-це злочин?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні