«Поляки спокійно чекали», - блогер про кортеж Президента України у Польщі

2
-2
«Поляки спокійно чекали», - блогер про кортеж Президента України у Польщі
Блогер та радник голови Волинської обласної державної адміністрації Денис П’ятигорець написав про те, як їхав кортеж Президента України у Польщі.

Трохи про кортежі перших осіб, - зазначив він у Фейсбуці.

Нагадаємо, у соціальній мережі Фейсбук лучани палко обговорювали незручності, які виникли через приїзд Анджея Дуди у Луцьк.

«Читаю коменти деяких дописувачів щодо «незручностей», які виникли в Луцьку через приїзд Президента Польщі Анджея Дуди. Деяким лучанам та гостям міста не сподобалося, що в Луцьку перекривали вулиці. І люди закономірно питали, а поляки так само перекривали вулиці, коли вчора в Польщі був Петро Порошенко? Чи це тільки в нас так?» - йдеться у дописі.

«Ну, не буду тут довго розповідати про протоколи безпеки, про резервні дороги, які можуть бути використані, якщо служба безпеки першої особи раптово прийме рішення змінити маршрут. Не буду нагадувати про війну, про непрості стосунки з Польщею і про те, що наші й@бнуті сусіди з Північної Мєльдонії вкидають сотні мільйонів в різні інформаційні провокації, щоб погіршити стосунки між двома країнами», - зазначив Денис П'ятигорець.

Богер написав про те, як Петро Порошенко їхав з Ягодина до Сагрині.

«Польська сторона чекала на приїзд українського Президента. Коли він перетнув кордон, попереду їхали польські поліцейські ПО ВСІХ СМУГАХ дороги і виганяли на узбіччя як тих, хто їхав в попутному напрямку, так і тих, хто їхав на зустріч. І поляки спокійно чекали, поки проїде кортеж і вони зможуть продовжити свій рух», - пише він.

«Але була там ще одна деталь, яка сильно напрягла поляків і ще більше наших УДОшників. Періодично на трасі траплялися групи українців та поляків, чоловік по 20-30, які з прапорами та у вишиванках вітали українського Президента. І Петро Порошенко, попри протокол безпеки, наказував зупинити машину, виходив до людей, особисто вітався, дякував, на прохання людей робив з ними фото та їхав далі. І так кілька разів – на радість зустрічаючих та на головний біль охороні», - додав Денис П'ятигорець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шикарний радник "... наші й@бнуті сусіди"... З відмінним лексиконом. А мені спочатку навіть наш новий губернатор сподобався, але короля робить оточення ... нажаль...
Відповісти
Дєня знайшов #привідпорадуватись за Пороха)))
#запобєдухочімаленьку)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні