В’ятрович обурився заявами президента Польщі на Волині

3
-5
В’ятрович обурився заявами президента Польщі на Волині
Голова Українського інституту національної пам'яті Володимир В’ятрович обурений заявами президента Польщі Анджея Дуди, які той виголосив перебуваючи на Волині у неділю, 8 липня.

Своїми думками він поділився у Фейсбуці.

Зокрема, Володимир В’ятрович назвав «політичною арифметикою на крові» заяви про втрати в польсько-українському конфлікті.

«Політична арифметика на крові. Президент Польщі Дуда заявив, що його вражає диспропорція втрат в польсько-українському конфлікті: «100 тисяч вбитих поляків, 5 тисяч українців», - написав голова Українського інституту національної пам'яті.

«Польським політикам тепер не досить подавати нічим необґрунтовані цифри загиблих поляків, закріплювати їх не архівними документами чи переконливою методологією підрахунку, а рішеннями парламенту. Тепер вони ще й вважають за потрібне применшувати кількість українських смертей», - додав він.

Нагадаємо, під час виступу в селищі Олика Ківерцівського району, президент Польщі Анджей Дуда заявив, що унаслідок подій на Волині у 1942-44 роках загинуло 100 тисяч поляків, і лише 5 тисяч українців.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А шоколадного баригу ніщо не обурило?. В Україні за весь час незалежності не було жодного президента патріота, націоналіста. Одні баригі, пройдисвіти, подонки. І не ми українці в цьому винні, а воборчі закони які не дозволяють людині зі сторони потрапити у владу. І закони ці написав не народ, а провладні баригі. Рано чи пізно ми їх знищимо.
Відповісти
Не шоколадний барига, а наш Президент. За весь час незалежності то є перший нормальний Президент. Людині зі сторони - нічого робити у владі. До прикладу, візьміть людину зі сторони у хірурги, уявляю шо він там наоперує , згадайте "доктора пі". Ось вам і зі сторони. Хочете щось змінити у владі, будь ласка вступайте в будь-який регіональний осередок якоїсь партії і АРБАЙТЕН до вершини піраміди.
Відповісти
приїхала ота дуда,і розказує нам скільки українців тоді загинуло.
Що пілсудський рахував скількох українців він вбив?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні