Як у Луцькому зоопарку шукали магію Купальської ночі. ФОТО

2
2
Як у Луцькому зоопарку шукали магію Купальської ночі. ФОТО
У вечір п'ятниці, 6 липня, у Луцькому зоопарку влаштували масштабне дійство "Ніч на Івана Купала".

Фотографії із заходи опублікували на сторінці звіринця у Фейсбуці.

"Це свято, що претендує на статус традиційного, відбулося у нас утретє. Основну частину розважальної програми взяла на себе "Карамболь Студія свята". А ще не обійшося без бульбашкового та вогняного шоу, а ось створювали атмосферу студія "Чарівний Пензлик" та Олена Сенів. Навіть студенти біологічного факультету СНУ, які зараз проходять практику в зоопарку, допомагали відвідувачам із плетіння вінків, тоді як чимало наших працівників, залишивши до понеділка офіційні посади, зоганізували частування", - пишуть організатори.

Вони додають, що в програмі заходу були майстер-класи, тематична фотозона, квест, екскурсія, показові нічні годівлі, розваги біля вогню, частування чаєм і кулішем, кріо-шоу та неймовірні бульбашкові та вогняні виступи. Все це – у супроводі гарної української музики.

"Коли прийшов час квесту, то важко було сказати, кому він більше припав до душі. Бо драйву вистачало і на дітей, і на дорослих. У перерві між виконанням завдань – бульбашкове та кріо-шоу. Їх виконували справжні майстри своєї справи, тож коли на обличчях малят читався азарт від бажання хоч пальчиком торкнутися бульки за занурити руку в дим, то в очах їхніх батьків горіло щире захоплення. Ну а екскурсія нічним зоопарком – то унікальна можливсіть поспестерігати за тваринами, які у живій природі ведуть нічний спосіб життя", - йдеться на сторінці зоопарку.

Не обійшлося і без звичних атрибутів Купальського свята: загадування бажать у магічну ніч, плетіння вінків та пускання їх на воду.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
справжнє християнське святечко
Відповісти
Взалі-то, язичницьке
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні