Квест та стрибки через багаття: у Луцькому зоопарку відгуляли Ніч на Івана Купала. ФОТО

2
7
Квест та стрибки через багаття: у Луцькому зоопарку відгуляли Ніч на Івана Купала. ФОТО
На свято Івана Купала у луцькому звіринці влаштували особливе дійство - Ніч у Луцькому зоопарку.

Більше сотні дітей та дорослих зібралися у вечір п'ятниці, 6 липня, у зоопарку, щоб цікаво провести Купальську ніч, - пише Волинь Нова.

Гостей зустрічала українська музика та багаття, яке з настанням темряви ставало лише яскравішим і вищим.

Відвідувачі могли обирати забаву до душі: в одному куточку проводилися майстер-класи, в інших – танцювали й гралися. Допоки було світло, гості поспішали зробити світлину біля тематичних фотозон.


У Купальську ніч без традиційного віночка не обійдешся. Можна було спробувати зробити його власноруч або ж звернутися за допомогою до дівчат. Писали й побажання, адже на свято вони здійснюються. Листочки з ними прикріплювали до спеціального стенду з журавликом.

Гості поділилися на команди та виконували квест. Під час гри потрібно було добряче набігатися зоопарком. А ще бути дуже уважним, адже підказки заховали ретельно.

Для дітей тут влаштували справжнє бульбашкове шоу.

Бажаючі могли почастуватися чаєм з печивом. А коли стало трохи темніше гості смакували свіжозвареним кулішем від директорки зоопарку Людмили Денисенко.

Коли стемніло – свято стало відчуватися по-справжньому. Були й стрибки через багаття і дивовижні хімічні експерименти. А можна було просто посидіти та помилуватися вогнем.

Незвичайною стала і екскурсія зоопарком у темряві. Адже це - чудова нагода на власні очі побачити, як поводять себе тварини вночі. Левам та тиграм ще й перепало по шматку м’яса.

На завершення свята віночки пустили водою. І щиро бажали: хай з ними відходить усе небажане і збувається задумане.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дякуємо всім працівникам зоопарку. За останні роки він просто ожив. І часто організ0вують різні заходи...цікаво і приємно прийти з дітьми. Молодці
Відповісти
а після отого гармидеру запросили психолога для тварин?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні