Шок: волинянин не годує собаку, щоб швидше здохла

2
2
Шок: волинянин не годує собаку, щоб швидше здохла
У Володимирі-Волинському місцевий мешканець не годує свою собаку, щоб та швидше здохла.

Про це у Фейсбуці розповіла Анна Кухарик.

Зі слів жінки, місцева мешканка на вулиці Устилузькій натрапила на знесиленого лежачого пса. Покормивши виснажену тварину, вона почала пошуки господарів.

«Вдалось дізнатись адресу, де живуть ці горе-хазяї. На подвір'ї хатини жінку зустріло п'янюче чудо. Чоловік відразу зізнався, що пес його і прямо заявив, що НАВМИСНО НЕ ГОДУЄ собачку, щоб та ЗДОХЛА!!!», - пише Анна Кухарик.

Згодом чоловік заявив, що в нього є ще одна така собака. Поки жінка відійшла глянути на другу нещасну, він почав гамселити собаку по голові. Та з бійкою забрала тварину і через ціле місто повела додому.

«Тварина не могла йти, через кожні кілька метрів зупинялась і падала. І уявіть собі, що дуже дивно, навіть, я б сказала, неймовірно, не хотіла йти! Це ж яка сила любові повинна бути до того «хазяїна», щоб повертатись туди, де б’ють та не кормлять!!!!!Це ж яка вірність і безмежна відданість живе у серці собаки!!!», - пише вона.

Нині собака на перетримці, її уже оглянув ветеринар. За його словами, це дівчинка, їй три роки, стерилізована На даний момент знесилена, потребує гарного догляду та харчування.

Для собаки шукають відповідальних нових господарів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Володимир - Волинці спаліть того чмиря в його ж хаті, світ стане світлішим.
Відповісти
Людина недостойна любові собаки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні