--> Волинську обласну інфекційну лікарню ремонтують за 43 мільйони. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинську обласну інфекційну лікарню ремонтують за 43 мільйони. ВІДЕО

0
3
Волинську обласну інфекційну лікарню ремонтують за 43 мільйони. ВІДЕО
Приміщення закрите на капітальний ремонт. У Волинській обласній інфекційній лікарні уже третій тиждень активно проводять будівельні роботи.

Усього на ремонтні роботи спрямують 43 мільйони гривень, - про це йдеться в сюжеті «12 каналу».

Гроші виділяє уряд, також кошти надійдуть з обласного та міського бюджетів. Уже зараз, каже головний лікар Руслан Морочковський, на рахунки перерахували більшу частину необхідної суми.

Зараз на об'єкті працює 70 будівельників, коли демонтаж частини приміщення закінчиться, то людей на будівництві буде ще більше. Головна мета, запевняють робітники, зробити якісно та швидко. Усі роботи мають бути завершені до червня наступного року.

Незважаючи на те, що деякі відділення на час ремонту об'єднають і можливо, будуть певні незручності для пацієнтів, відвідувачі лікарні проведенням ремонтних робіт задоволені.

Капітально заклад ще ніколи не ремонтували, востаннє поточний ремонт відбувався у 2013 році, тоді поштукатурили відділення для ВІЛ та СНІД інфікованих.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні