«На роботу треба брати людей, розумніших за себе», - Садовий про Бунду

1
-1
«На роботу треба брати людей, розумніших за себе», - Садовий про Бунду
Міський голова Львова Андрій Садовий вважає, що Наталія Бунда, яка очолювала управління туризму і промоції Луцька, а зараз працює в його команді, далеко піде.

Про це він повідомив у четвер, 5 липня, під час TV-CHATу на Фейсбук-сторінках «Волинь24» і «12 каналу».

Зі слів міського голови Львова, проблема пошуку хороших людей завжди існує. І Андрій Садовий практикує брати людей з різних міст України, «які розумніші за тебе». Багато працюють і з Луцька. Серед них – Наталія Бунда.

Андрій Садовий її роботою задоволений і вважає, що у Наталії Бунди – велике майбутнє.

«Ми дали можливість їй працювати і творити. Завжди треба брати на роботу людей, які розумніші за тебе. Не заважати їм, люди самі все зроблять. Вона сьогодні працює на посаді керівника департаменту розвитку. Там є і питання туризму, і питання ІТ, і культури (театри, музеї). Це дуже відповідальна ділянка праці. Вона молодець, якісно працює, дуже багато вчиться, дуже багато запозичує цікавого досвіду. Я думаю, у неї буде дуже хороше і цікаве майбутнє», - заявив Андрій Садовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Бунда зізналася, де живе і кавує у Львові

З його слів, свого часу він особисто запросив Наталію Бунду на роботу до Львова. А порадили її як фахівця ті лучани, які раніше переїхали і працюють у місті Лева.

Нагадаємо, Наталія Бунда з 1 лютого 2017 року очолює департамент розвитку Львівської міськради. До того вона працювала начальником управління туризму та промоції міста Луцької міської ради.








Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Садовий положив око на рідне- СМЕРДОТТЯ! Якби не воно, Луцьк би не був для нього привабливим. А так,..... Уявляю, як би засмерділись, якби Садовий проштовхнув би в Луцьк свою людину, ЖАХ!!!((
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні