«Не дали жодної копійки», - Пустовіт про премію скандальному Рачкову

1
-1
«Не дали жодної копійки», - Пустовіт про премію скандальному Рачкову
Екс-заступник Луцького міського голови Олександр Рачков не отримав жодної копійки премії, яка була передбачена йому за травень у розмірі 120% від посадового окладу.

Про це заявив виконувач обов'язків міського голови Григорій Пустовіт, - повідомляє «Суспільне. Волинь».

«Йому (Олександру Рачкову, - ред.) не виплатили премії жодної копійки, тому що він не пропрацював жодного дня у цьому місяці (у травні, - ред.). А те, що є таке розпорядження – воно технічне. Але таке розпорядження є обов’язковим і ми його постійно видаємо», - пояснив Григорій Пустовіт.

За його словами, на момент підписання розпорядження не було відомо про підозру Рачкова у хабарництві.

Одночасно після того, як у квітні Олександр Рачков написав заяву про звільнення, уже у червні він звернувся до Волинського окружного адмінсуду з позовом про поновлення на посаді.

За словами правозахисника Віталія Жуковського, якщо посадовець сам написав заяву на звільнення, то суд його може поновити, якщо доведуть, що документ був написаний із примусу.

«Ми ще поки документів не бачили. Якщо прийдуть документи, будемо тоді свою позицію вибудовувати. Це будуть визначатися депутати», – прокоментував ситуацію виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

Однак помічниця голови адмінсуду Волині Олена Сидорчук повідомила, що наразі «справа залишена без руху, ніяких коментарів надавати не буду».

Відповідно до кодексу адміністративного судочинства, залишення заяви без руху не позбавляє права звернутися до суду повторно.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто його ще на роботу візьме як не ми? Треба своїх виручати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні