У Луцьку на Львівській хочуть облаштувати ринок

3
-1
У Луцьку на Львівській хочуть облаштувати ринок
У Луцьку підприємці хочуть облаштувати ринок на вулиці Львівській, 112.

Зустріч із заступником міського голови Григорієм Недопадом відбулася у вівторок, 3 липня, - повідомляє Інформаційне агентство ВолиньPost.

Підприємці пригадали, що у вересні 2017 року, коли їх відселяли із ринку на Львівській, де виросла багатоповерхівка «Сафрон», у міській раді обіцяли знайти вільну ділянку.

Люди не стали чекати на дії мерії та знайшли приватну територію на Львівській. Поспілкувавшись із її власником, домовилися про те, що він зведе 19 МАФів, а підприємці візьмуть їх в оренду.

Тож спільно підготували необхідну документацію, розробили план, благоустрій тощо. Є лише троє сусідів, які виступають проти встановлення контейнерів, і 3000 підписів мешканців району за розміщення ринку.

Юрист Богдана Боднарчук, яка представляє інтереси підприємців, зауважила, що проект пройшов погодження управління архітектури і розроблений з дотриманням усіх вимог законодавства.

«Згода сусідів, до слова, не обов’язкова, коли йдеться про розміщення тимчасових споруд. Ми пробували «достукатися» до них, поговорити, однак люди – проти, але причину не називають. Один із сусідів навіть сказав: «Там має бути лише одноповерховий будинок. Крапка». Це смішно. Сусід не має права диктувати, що буде на твоїй землі», - наголосила вона.

За словами юриста, район активно розбудовується, проте там немає ніякої інфраструктури: ні хороших продуктових магазинів, ні ветаптеки, ні перукарні.

Натомість заступник мера Григорій Недопад каже, що контейнери не можуть встановити на Львівській, 112, адже немає дозволу сусідів. Він заявив, що у такому разі кожен зможе облаштувати ринок на своїй земельній ділянці.

«Міська влада не може вирішувати приватні питання щодо пошуку нового місця для підприємців. Завтра засідання виконкому, де будуть розглядати питання про розміщення 19 МАФів. Приходьте і доводьте свою позицію. Зараз я вам нічого говорити не буду», - додав Недопад.
Теги: ринок, луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У 2016 році виконком всупереч містобудівному законодавству і здоровому глузду погодив детальний план забудови ринку на вул.Львівській багатоквартирними житловими будинками. Тепер всуперуч ст.5 закону " Про регулювання містобудівної діяльності" виконком буде дозволяти розміщення ринку на території індивідуальної житлової забудови. Напрошується питання чи потрібна нам правова держава?
Відповісти
То краще нічого не будувати,аби ви були без роботи і не мали за що платити за інтернет та не лишали б такі бзглузді коментарі ?
Відповісти
Не смішіть мене. Там поряд хороший магазин "пЕРЧИК", через дорогу за 100 м "Наш Край", "Спорттовари", "Комфорт" перукарня, аптека, в будинку поряд м"ясна точка і знову аптека, ще через 300м на місці бару "У Михайла" магазин солодощів і побутової хімії. Невже все місто потрібно захарастити базарами?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні