У Луцьку протестуватимуть проти закриття найстарішої книгарні

10
8
У Луцьку протестуватимуть проти закриття найстарішої книгарні
Усіх, хто переймається долею спеціалізованої книгарні «Освіта» у Луцьку, просять приєднатися до протесту.

Акція відбудеться у середу, 4 липня біля приміщення книгарні на проспекті Волі, 8. Про це повідомила Анна Михайова на своїй сторінці у Фейсбук.

«Завтра на 10:00 під стінами «Освіти» буде збір протестувальників. Має бути присутнім телебачення. Просять усіх, хто переймається долею спеціалізованої книгарні, прийти та підтримати акцію протесту», - написала вона.

Жінка нагадала, що «Освіта» - єдина книгарня у місті, де можна придбати ноти, методичні матеріали для шкіл та інші спеціалізовані видання.

Раніше стало відомо, що приміщення у центрі Луцька, де знаходиться книгарня «Освіта», хочуть продати. Однак депутат Луцької міської ради Павло Данильчук закликав чиновників провести перемовини з керівництвом книгарні, перш ніж вирішувати її долю.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Невже ви вірите в протести?!Чи думаєте, що у влади "проснеться" совість і вони не продадуть книгарню?Як не гірко, в кращому варіанті, переселять в підвал, як бібліотеку школи. І нікому ваші книги не потрібні,вони не приносять щоденної готівки.Прикра реальність...
Відповісти
Закси геть !!!
Кінотеатри геть!!!!
Садочки геть!!!
Будинки побуту геть!!!
Ще залишився Театр як більмо посеред міста
Відповісти
Протести влада використовує лише коли їй треба на трон вилізти, а все інше - то таке, або на це не звертають увагу або розгоняють!
Відповісти
Якщо нічого не робити, то нас і наших дітей, внуків чекають лише гінделики з антисанітарією
Відповісти
Шевченко дивиться на Освіту і в труні перевертається
Відповісти
треба виставивити на продаж міську раду,від неї користі ще менше!
Відповісти
Навіть преса буде і щось напевно зміниться?! Більше двох років тому преса також писала, що покращено умови для бібліотеки школи 1 переселили її в Будинок вчителя, а сьогодні її переселяються в мокрий підвал, бо потрібно місце для управління, орендатори решта в кабінетах, а книги гнитумуть в підвалі. Преса такі зміни чомусь не озвучує.
Відповісти
Гнати в шию УКРОПівців з міста!!!!
Відповісти
декілька років тому під оркестр відкривали книгарню на Червоного Хреста і вже її немає.Скоро навчальний рік і треба буде закупляти різну літературу. Може керівництво книгарні довели її до такого стану ?
Відповісти
Якщо громада підніме свої сраки то спасе книгарню
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні