На Волині розбійники вдерлись до будинку, жорстоко побили та пограбували власницю, - ЗМІ

1
3
На Волині розбійники вдерлись до будинку, жорстоко побили та пограбували власницю, - ЗМІ
У Ковелі двоє невідомих вдерлись до будинку місцевої бізнесменки, побили її, зв'язали руки і втекли із грошима та "ювеліркою".

Інцидент трапився 22 червня, на вулиці Грушевського, - пише Район.Ковель.

Близько 2-ої години ночі двоє невідомих чоловіків перелізли через паркан на приватне подвір’я, зламали вікно в будинку та проникли до приміщення.

Там вони розбудили і жорстоко побили господиню, яка займається бізнесом, вимагали у неї гроші та коштовності. Бандити зв'язали їй руки липкою стрічкою, забрали гроші та ювелірні вироби на суму близько 70 тисяч гривень і утекли.

За фактом розбійного нападу із застосуванням насильства у слідчому відділенні Ковельського відділу поліції відкрили кримінальне провадження.

Відповідно до двох ухвал Ковельського міськрайонного суду від 25 червня, призначено проведення судово-медичної експертизи потерпілої, а слідству надано дозвіл на доступ до документів оператора мобільного зв’язку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
!!!- допомагайте голоті більше, більше буде про що писати!!((
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні