Через «Ягодин» намагались завезти дві машини «на бляхах». ФОТО

2
2
Через «Ягодин» намагались завезти дві машини «на бляхах». ФОТО
Через пункт пропуску "Ягодин" намагались незаконно провести RENAULT та OPEL на єврономерах.

У пункті пропуску Ягодин громадяни України пред’являли нотаріальні доручення на право користування автомобілями торгових марок RENAULT та OPEL, посвідчені ніби як нотаріусами Канцелярій нотаріальних міст Гданськ та Люблін, - повідомляє прес-служба ДФС у Волинській області.

Перевірки автентичності поданих доручень спростували їх оригінальність. Навіть форма доручень, за висновками польських нотаріусів, не відповідає законодавчим вимогам Польщі.

Відтак за подання до органу доходів і зборів підроблених документів автомобілі RENAULT (вартістю понад 128 тисяч гривень) та OPEL (вартістю понад 112 тисяч гривень) вилучені на склад митниці.

Відповідно до ч. 1 ст.. 483 Митного Кодексу України громадян за вчинені порушення очікує штраф у розмірі 100 відсотків вартості автомобілів та конфіскація цих транспортних засобів.

Матеріали передані на розгляд суду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бляхарі, це початок кінця, ваші 'карети' вже перетворюються на гарбузи
Відповісти
Нарешті!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні