Вийшов друком черговий номер обласної газети «Волинь24»

0
-5
Вийшов друком черговий номер обласної газети «Волинь24»
Двадцять шостий номер газети «Волинь24» вийшов друком у понеділок, 2 липня.

У ньому ви прочитаєте:

«Він дев’ять разів просився на фронт». Волиняни провели в останню путь загиблого на Сході Андрія Волоса.

«Учасниця АТО заснувала власний бізнес». Колишня очільниця громадської організації «Національний альянс», ветеран АТО, випускниця Луцького національного технічного університету Майя Москвич розповіла виданню «Delo.UA», як стала на захист України, жила в підвалі розбомбленої заправки, а після служби почала вирощувати часник.

«У Ковелі 30 сімей отримали нові квартири».

«В Україні зросли пенсії та прожитковий мінімум».

«Тріша виходить «в люди». Працівники Луцького зоопарку самотужки виходили тигреня, від якого після народження відмовилися батьки.

«Хочеш сексу – вмій попросити».

Традиційно «Волинь24» закликає привітати відомих людей краю, які цього тижня святкують дні народження.

Також у газеті – рубрика «Трапилося цими днями», повідомлення про останні події з життя міста й області, реклама і багато іншої цікавої й корисної інформації.

Поспішайте придбати «Волинь24». Газета розповсюджується за акційною ціною – 50 копійок. З часом, можливо, доведеться її піднімати. Тому, щоб гарантовано за стабільною ціною отримувати «Волинь24» у свою поштову скриньку в будь-якому населеному пункті Волині, радимо читачам оформити на «Волинь24» передплату. Зробіть це у найближчому відділенні «Укрпошти».

Оформляючи передплату, ви тільки сплачуєте поштовикам за приймання квитанції, а також за доставку видання до вашої скриньки. На місяць ці послуги загалом вартують 4,32 грн, на три місяці – 11,26 грн, до кінця року – 16,22 грн.

Передплатний індекс «Волинь24» – 60331.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні