Як пройшов День шопоголіка у ТРЦ «ПортCity».ФОТО

0
-6
У ТРЦ «ПортCity» 30 червня відбувся День шопоголіка. Кожен відвідувач мав можливість купити речі за шаленими знижками до 50%, взяти участь у розіграші та отримати цінні подарунки.

Серед розіграних подарунків було мережеве обладнання, грошові сертифікати та сертифікати на покупки від магазинів: Motosport, Brocard, Jasmin, Буква, хімчистка Чисто, Інтертелеком, Там Там, ЧудоОстрів та інші.

Також відвідувачі ТРЦ «ПортCity» насолодилися показом від модельного агенства «MZM MODELS» та взяли участь у майстер-класі від візажистки Ольги Сімони. Приємним бонусом були безкоштовні мейк-апи та зачіски, консультації та поради від майстринь у сфері краси із професійної школи макіяжу Simonaschool.

Спонсором «Дня шопоголіка» виступила компанія «Інтертелеком» - національний оператор мобільного та фіксованого зв'язку за технологією CDMA, який також надає послуги безлімітного 3G інтернету. Саме для того, щоб ви залишалися в режимі онлайн в будь-якій точці України «Інтертелеком» надав в якості призу роутери ATEL AMF 80 с активованим тарифом "День за 5 грн".



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ


День подарунків у «ПортCity»* День подарунків у «ПортCity»*
25 червня, 2018, 09:55
0
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні