Лучани просять заборонити збір готівки у школах і ДНЗ

10
13
Лучани просять заборонити збір готівки у школах і ДНЗ
Заборонити збір готівки у школах та дитсадках Луцька просять міську владу лучани.

Відповідну петицію зареєструвала Марія Шабала у понеділок, 2 липня.

З її слів, потрібно забути про збір готівки на покращення матеріально – технічної бази, на подарунки ЗЗСО, ДНЗ та педколективу, на платне репетиторство, яке відбувається у стінах закладу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У луцьких школах хочуть заборонити збір благодійних внесків

«Наголошуємо! Ми не проти благодійних внесків, а лише вимагаємо перевести їх у правове поле», - каже автор петиції.

На думку Марії Шабали, усі внески повинні відбуватись у безготівковій формі, які перераховуються на банківський рахунок закладу освіти із зазначенням цільового призначення. Окрім того, на сайтах закладів освіти необхідно щомісяця розміщувати сувору звітність.

Для розгляду у відповідних службах міської ради петиція за 14 днів повинна набрати 300 голосів.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І це треба було зробити саме тоді, коли всі мої діти школу по закінчували. А раніше ніяк, правда?
Відповісти
Ще банкам комісію платити? Касовий апарат в школі дешевше буде поставити , і обслуговувати.
Відповісти
Ми. на жаль, не живемо в країні з розвинетим громадянським суспільством, яке контролює найманих працівників - представників влади. Тому за таких умов розраховувати на якісну освіту чи медицину - це утопія. Тому я плачУ і за одне. і за друге. Я згідна оплачувати і репетиторів, і вчителів від бога, які викладають у моїх дітей
Відповісти
Знаєте, адже навколишній світ він такий, як бачить його особисто кожен з нас. Ось Ви наприклад, готові просто платити, не беручи участь у громадському та політичному житті. І тому Ви бачите навколишній Вас світ саме таким: "...не живемо в країні з розвинетим громадянським суспільством, яке контролює найманих працівників - представників влади... за таких умов розраховувати на якісну освіту чи медицину - це утопія".
А інший, бачить навколишній світ зовсім інакше. Саме під впливом суспільства на владу, країна змінює політичний курс на європейський. Саме під громадським контролем за безпосередньої участі простих громадян, а також через вільні ЗМІ відбуваються зміни. Навіть те, що громадяни беруть участь в засіданнях міськради, депутатських слуханнях і реєструють ось такі петиції. Тому, якщо Ви пасивні і не приймаєте участь в суспільно-політичному житті, то Ви так і кажіть, що не країна з нерозвиненим громадянським суспільством, а це Ви не є членом громадянського суспільства.
Відповісти
І правильно! Де це таке бачили, щоб в школі після екзаменів "накривати поляну" для вчителів і дирекції! Або вічні, так звані "благодійні внески", які йдуть в карман дирекції. А як ще не захочеш здавати, то потім дитину будуть в школі вчителі ганьбити. Дожились!!!
Відповісти
Ага, а як шматок стелі впаде на голову дитині, то буде винна школа, а не держава, яка нічого не дає. А всі кошти можна відслідкувати на сайті школи, було б бажання.
Відповісти
Я не говорю про ремонти, це і так ясно, що це все зажди робилось, робиться, і буде робитись за батьківські гроші. Я тільки за, якщо буде банківський рахунок і все буде прозоро. Просто ці подачки вчителям вже у печінках сидять! А обіди за екзамени, з вином, зі всім. А не зробиш - то зжеруть дитину в школі. Класний керівник говорить: "завжди робили і ви робіть"У вчителів не така погана зарплата, немає на що жалітись. А золото дарувати - це нормально взагалі?? Це завуальоване хабарництво. АНівчого в цій країні не зміниться, поки будуть давати, і будуть брати.
Відповісти
Директор школи номер 3 створив ціле злочинне угруповання по видоюванню коштів з нас, батьків
Відповісти
Це не правда. Я мама учня ми просили самі декіль раз здати гроші на те на се купити щось у клас, покращити умови в класі. Директор усього боїться. Я знаю навіть вчителі просять його давайте попросимо батьків щоб зібрали гроші купили нам. Він завжди проти. Будь яку мову про збір грошей від батьків відкидає. Він страшенно боїться Управління освіти а особливо Лещенко.
Відповісти
Давно пора зупинити фінансування директорів школи
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні