Ковель відсвяткував день народження. ФОТО

0
-3
Ковель відсвяткував день народження. ФОТО
Ковельчани гучно відсвяткували ювілейну річниця Дня народження міста – 500-річчя надання йому Магдебурзького права.

Святкові заходи відбулися у неділю, 1 липня, - пише «ПроКовель».

Цьогорічне дійство ознаменувалася пам’ятною подією в житті громади – відкриттям нової паркової сцени.

Її розпочали зводили ще близько двох років, із жовтня 2016. За цей час на будівництво культурного об’єкту витратили з міського бюджету близько чотирьох з половиною мільйона гривень. Кілька разів офіційне відкриття переносили, оскільки будівельники не вкладалися у строки здачі в експлуатацію. І лише тепер центральна сцена міста готова до використання.

На урочисту церемонію з нагоди Дня Ковеля та відкриття паркової сцени до міста приїхали голова Волинської ОДА Олександр Савченко та народний депутат України Степан Івахів.

«Я хочу сказати вам, що місто міняється, міняється правильно. Без перебільшення я скажу, що це заслуга мерії на чолі з Олегом Олексійовичем. Бачимо недоліки, критикуємо, але завжди тішимося, коли перерізаємо нові стрічки, а їх за останні роки в місті Ковель було перерізано надзвичайно багато», - сказав під час виступу Степан Івахів.

Також шановані гості міста взяли активну участь у церемонії нагородження переможців та лауреатів міського конкурсу-виставки дитячого малюнку «Ковель у серці моїм», присвяченого 500-річчю наданню Ковелю Магдебурзького права.

У цей день у центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки розгорнуло свою діяльність містечко майстрів. Народні умільці з багатьох куточків України привезли чимало різноманітного краму, одягу, прикрас, товарів повсякденного вжитку, необхідних речей у побуті, корисних та екологічно чистих виробів тощо.

Завершилосяч святкування Дня міста Ковеля гучним концентром за участі Таяни та «Ляпіс-98».















Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні