Росію завалило гігантським градом. ФОТО. ВІДЕО

2
4
Росію завалило гігантським градом. ФОТО. ВІДЕО
У Краснодарському краї випав велетенський град, розміром з куряче яйце. Негода пошкодила будинки та автівки місцевих жителів, через град 12 людей навіть довелося евакуювати у більш безпечне місце.

Про це з посиланням на російські ЗМІ інформує Канал новин 24.

У селищі Псебай Краснодарського краю напередодні випав град розміром в діаметрі близько п'яти сантиметрів, що справило велике враження на жителів Кубані.

Вони діляться знімками граду в соціальних мережах. На думку коментаторів, великий град міг завдати серйозної шкоди здоров'ю, впавши голову.

"Я навіть на фото такого раніше не бачила", "Я собі навіть уявити такий не міг", "Таким і голову пробити може!" – пишуть люди у соцмережах.

Град випав дуже великий, десь завбільшки з кулак. 1800 дворів – 80% домоволодінь – постраждали: покрівлі і дахи. Шифер побитий, сповістили в адміністрації Тимашевського району в Краснодарському краї.

Наразі створено оперативний штаб, який займається усуненням наслідків стихії. Так, до робіт залучено понад 100 осіб з різних структур, які займуться відновленням електропостачання в районі.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Камні с нєба"?
Відповісти
шкода що не камінням і кремль
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні