Луцьке таксі прорекламувало відомого російського «виродка»

4
1
Луцьке таксі прорекламувало відомого російського «виродка»
Луцьке таксі у своїй рекламі використовує фото російського актора Михайла Пореченкова, який відкрито підтримує терористів на Донбасі.

Фото рекламної кампанії таксі опублікував на свій їй сторінці в Фейсбук лучанин Анатолій Форманюк.

«Ви хотіли рекламу? Ви її отримаєте... Онлайн таксі Навігатор - Луцьк - «сепарське» таксі у Луцьку! У той час, коли в країні йде війна, вони використовують у своїх рекламних постах фото з російською скотиною, котра активно підтримує ДНР!», - підписав він світлину.

«Цього виродка використовувати як рекламу вашої компанії???
Ніколи в житті не буду вами користуватись... і усім друзям розповім», «А це нічого, що Порєчєнков відвідував сєпарів і стріляв по українських позиціях? А ви його фотку використовуєте для реклами таксі. У нас тут, типу, війна. Не знали?» - пишуть обурені користувачі мережі.

Нагадаємо, у жовтні 2014 року російський актор Михайло Пореченков незаконно перетнув державний кордон України та відвідав захоплений терористами Донецьк, де разом із бойовиками «ДНР» стріляв із кулемета, ймовірно по позиціях українських військових у Донецькому аеропорту.

У січні 2015 року Служба безпеки України оголосила Пореченкова в розшук за підозрою у вчиненні терористичного акту або погрози його вчинення. Також в Україні заборонені всі фільми за участі цього актора.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це не сепаратизм, а колабораціонізм. Абсолютно різні речі.
Відповісти
Це просто дибілізм. Гірше не придумаєш.
Відповісти
Відомо, що дебіли, але щоб такі.........
Відповісти
ну то ще для повного комплекту хай назве "сєпарське таксі", для "сепарів" постійні знижки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні