Що в декларації керівника «Луцьких ринків» Ігоря Корольчука

9
-2
Що в декларації керівника «Луцьких ринків» Ігоря Корольчука
Директор КП «Луцькі ринки» Ігор Корольчук має 20 земельних ділянок, чотири будинки, а торік купив ще одну квартиру і автомобіль «Мерседес».

І В ШАЦЬКУ, І В КРИМУ

Першими серед наявного нерухомого майна в Ігоря Корольчука у 2006 році зʼявилася невеличка земельна ділянка 8 соток у Шацьку та 25 соток у с. Борохів Ківерцівського району.

У 2007 році став власником будинку 37,8 квадратів та трьох ділянок (48, 25 та 11 соток) у с. Грушвиця Перша Рівненської області.

Із 2008 року має три ділянки (дві по 10 і одну – 16 соток) у с. Рованці, що під Луцьком, із 2010 року – ще 16 соток, а із 2013 року – ще 20 соток. У 2014 році придбав тут ще пʼять ділянок площею 95 соток загальною вартістю 494 тисячі гривень. Таким чином у Рованцях в Ковальчука – 10 ділянок загальною площею 1,6 гектари.

Із 2010 року Ігор Корольчук має будинок площею 102,2 квадрати у с. Мельники Шацького району. Особняк розташований в елітному урочищі «Ляпове», поблизу озера Пісочне. Неподалік також мають дачі родина покійного екс-губернатора Бориса Клімчука, ректор Східноєвропейського національного університету Ігор Коцан, бізнесмен і депутат обласної ради Василь Столяр та інші відомі волиняни.

У Мельниках в Ігоря Корольчука є невеличка земельна ділянка 7 соток.

Із 2011 року став власником двох ділянок (по 6 соток) у кримському Судаку, що на березі Чорного моря.

У цьому ж році поповнив список своєї нерухомості ділянкою 19 соток у с. Зміїнець під Луцьком. Тут в Ігоря Корольчука із 2010 року величезний будинок площею 459 квадратів.

У 2012 році оформив право власності на батьківський будинок площею 91,8 квадратів у Луцьку.

У 2015 році придбав два гектари у с. Завітне Ківерцівського району за 150 тисяч гривень.

Також у власності посадовця та його дружини Ірини із 2007 року – дві кімнати 28 і 26 квадратів у гуртожитку в Рівному.

Крім того, дружина є власницею офісного приміщення площею 238,6 квадратів у Луцьку (із 2002 року).

Торік Ірина Корольчук купила квартиру у Луцьку площею 64 квадрати за 410 тисяч гривень.

Один із будинків Ігоря Корольчука має площу як шість типових трикімнатних квартир
Один із будинків Ігоря Корольчука має площу як шість типових трикімнатних квартир


ДВІ АВТІВКИ І ПʼЯТЬ ФІРМ

В автопарку Ігоря Корольчука – два автомобілі: із 2014 року – Рено Трафік 2007 р.в., із кінця 2017 року – Мерседес С350 2007 р.в. (вартість – 462 тисячі гривень).

Ірина Корольчук є співвласницею трьох фірм – ТОВ «ВГБ» (49%, 245 тис. грн), ТОВ «Емпіро Україна» (50%; 7,3 тис. грн.) і ПП «Грандекс» (25%, 500 грн), а також власницею ТОВ «Кафе «Гріль», що розташоване на вул. Лесі Українки у Луцьку (зазначена вартість 102 тис. грн) та ТОВ «Корольчук і Ко» (26 тис. грн). Ігор Корольчук має частку ТОВ «ВГВ» (51%, 255 тис. грн.).

ЗАРОБЛЕНЕ «ДО ПОСАД»

Від заняття підприємницькою діяльністю у 2017 році Ігор Корольчук задекларував 999 тисяч гривень. Також він працював у «Центрі сервісного забезпечення ПАТ «Укрзалізниці», де отримав 43 тисячі гривень зарплати.

Ірина Корольчук від підприємництва отримала 162 тисячі гривень, а також 38 тисяч гривень зарплати в кафе «Гріль».

Син Ілля Корольчук отримав 3,6 тисячі гривень стипендії у луцькому Коледжі технологій, бізнесу і права.

Із заощаджених грошових активів Ігор Корольчук задекларував 35 тисяч доларів із приміткою «зароблені за роки підприємницької діяльності до заняття посади».

До речі, у декларації за 2016 рік таких грошей, «зароблених від підприємницької діяльності», в Ігоря Корольчука більше: 42,5 тисяч доларів, 150 тисяч гривень, а в Ірини Корольчук – іще 12,5 тисяч доларів та 100 тисяч гривень заощаджень.

* * *

Нагадаємо, нещодавно журналісти «Волинь24» і «12 каналу» підготували розслідування «Розбазарювання по-луцьки», де розповіли про сумнівні схеми роботи нового комунального підприємства «Луцькі ринки», а також знайшли свідків, які розповіли про ймовірну причетність директора цього підприємства Ігоря Корольчука до кримінальних кіл у 90-х.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для повного щастя не вистачає лише дві кімнати у гуртожитку.Стидоба!!!
Відповісти
Не потрібно завидувати.
Відповісти
голота
Відповісти
щe нe силить такий олігарх?
Відповісти
так,"придбав два гектари землі",а в країні діє мораторій на продаж землі!Як він міг її придбати,цікаво а може в тій оборудці корупційна складова,чому такими "придбаннями" всупереч закону не цікавиться прокуратура?!
Відповісти
Вивчай добре законодавство.
Це для лохів продаж заборонена землі
Відповісти
Бiдолаго... Може скинемося, по смс-очцi?
Відповісти
Не здивуюсь, якщо хтось з рідних субсидію отримує. Бідоття.
Відповісти
Господи та в пеклі йому горіти. На цей світ нічого не забере,грішник,безбожник та вор.Людиною таких назвати важко.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні